Струтинський Сергій Васильович. Молодий науковець з ММІ

Старший викладач кафедри прикладної гідроаеромеханіки та механотроніки ММІ, докторант НТУУ "КПІ" к.т.н. Сергій Васильович Струтинський став переможцем конкурсу "Молодий викладач-дослідник – 2013". Цим відзначена його педагогічна та наукова робота.

Наша пісня єднає іноземних студентів

Два роки тому в Центрі міжнародної освіти НТУУ "КПІ" студенти-іноземці познайомились і подружились з учасниками ансамблю "Золоте перевесло" Інституту історичної освіти Національного педагогічного університету (НПУ) ім. М.Драгоманова. 22 травня ансамбль святкував своє 10-річчя.

Баскетбольний червень 2014

Для більшості студентів початок літа – це спекотна пора заліків та іспитів. Та для гравців баскетбольних команд КПІ цьогорічний червень ознаменувався ще й низкою успішних виступів на відповідальних спортивних змаганнях.

Дар бібліотеці від Віктора Корсуна

Науково-технічна бібліотека НТУУ "КПІ" ім. Г.І.Денисенка висловлює вдячність Віктору Корсуну, заступнику виконавчого директора Українського науково-технологічного центру, за подаровані видання в кількості 140 примірників.

Наносупутник, створений в КПІ, – на орбіті!

У ніч проти 20 червня на навколоземну орбіту виведено створений в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут» перший український наносупутник «PolyITAN-1»!