🎥 Українсько-німецький семінар зі сталого розвитку

Проблеми охорони і захисту довкілля не знають кордонів. Науково-технічна співпраця різних країн і спільні проекти з цієї проблематики є найбільш ефективною формою створення дієвої системи захисту навколишнього середовища.

На засіданні Вченої ради: 05.12.11

Чергове засідання Вченої ради НТУУ "КПІ" відбулося 5 грудня 2010 р. На початку головуючий в.о. ректора НТУУ "КПІ" професор М.З. Згуровський привітав з ювілеями заступника начальника департаменту економіки і фінансів НТУУ "КПІ" О.І. Болієву, якій вручив почесну відзнаку Вченої ради університету, завідувача кафедри спортивного вдосконалення доцента Ю.В. Новицького, завідувача кафедри репрографії професора О.М. Величко. Далі М.З.

Проблеми мови крізь архетипи культур

22 листопада в Науково-технічній бібліотеці КПІ пройшла Міжнародна науково-практична конференція "Формування іншомовної соціокультурної компетенції у студентів ВНЗ". Щорічно факультет лінгвістики привітно приймає гостей, щиро ділиться власним досвідом і переймає досвід інших. Цього разу – гостей з Росії: викладачів Національного дослідницького Томського політехнічного університету зустрічала кафедра англійської мови технічного спрямування № 1.

Френсіс Бекон. До 450-річчя від дня народження.

22 січня 2011 р. минуло 450 років з дня народження Френсіса Бекона (1561-1626) – видатного англійсь­кого політика і філософа – основоположника анг­лійського матеріалізму і експериментального природознавства.

В університеті лунає музика…

24 листопада в залі засідань Вченої ради НТУУ "КПІ" відбувся музично-поетичний концерт-зустріч за участю Олександра Тарасова та Олени Єлісей. На концерт були також запрошені молоді та перспективні гурти "DronGo Band" та "Tom P. Sons".

КПІ знову перший! Фінал ХІI турніру з баскетболу.

Фінал ХІI турніру з баскетболу серед чоловічих студентських команд на Кубок Студентської профспілкової асоціації м. Києва відбувся 2 грудня у спорткомплексі НТУУ "КПІ". У фіналі зустрілися дві найсильніші молодіжні команди: НТУУ "КПІ" та Національної академії управління.