Студенти ВПІ на Форумі видавців 2011

Кожної осені у Львові проходить Форум видавців – унікальне поєднання виставкових, ярмаркових, просвітницьких заходів, мистецьких та культурних акцій. Усі вони скеровані на сприяння книговиданню в Україні та піднесення престижу української книги в суспільстві.

Університетська наука та інноваційний розвиток економіки [Доповідь ректора НТУУ “КПІ” М.З. Згуровського на Міжнародному інноваційному форумі країн СНД 27 вересня 2011 р.]

Сьогодні для розвитку економік країн СНД надзвичайно великого значення набуває розвиток інноваційної сфери. Підтвердженням цього став Міжнародний інноваційний форум країн СНД, який пройшов з 27 по 30 вересня 2011 року в Києві.

Про сучасні Інтернет-технології

Про сучасні Інтернет-технології та можливості реалізувати свої ідеї в цій надсучасній галузі говорили зі студентами та науковцями НТУУ "КПІ" засновники і організатори Міжнародної конференції IDCEE-2011 Вікторія Тігіпко, Денис Довгополий та Ігор Семенов, які відвідали університет 29 вересня.

Віце-президент і генеральний директор компанії IBM у Росії та СНД прочитав лекцію в НТУУ «КПІ»

22 вересня віце-президент і генеральний директор компанії IBM у Росії та СНД Кирило Корнільєв у Великій фізичній аудиторії НТУУ "КПІ" прочитав для студентів, викладачів і працівників університету лекцію на тему "Формуючи науку про інформацію".

Золотий регбійний м'яч у "Політехніка"! [День фізкультурника 2011]

11 вересня на Київському стадіоні "Спартак" відзначався День фізкультурника. Головними діючими особами на спортивному святі були регбісти, які проводили фінальний тур чемпіонату України серед юнаків 1999 року народження. До столиці приїхали спортсмени з усіх куточків нашої держави. Протягом усього дня велися запеклі двобої – овальний м'яч ні на хвилину не залишав ігрове поле. І ось – нагородження переможців.

Студмістечко прийняло всіх бажаючих

Вересень традиційно вважають початком навчального року. Але це ще й час підсумків: чи готові ми до нього. Найбільше клопотів у цей час у студмістечка, адже потрібно розселити численну студентську братію, та ще й так, щоб усім було зручно і комфортно.