28 січня КПІ ім. Ігоря Сікорського відвідав президент Київської школи економіки, радник керівника Офісу Президента України, голова Наглядової ради Державного концерну "Укроборонпром" Тимофій Милованов. З ним прибула керівник бізнес-освіти Київської школи економіки Валентина Сахно.

З гостями зустрілися ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського академік НАН України Михайло Згуровський, директор Навчально-наукового інституту атомної та теплової енергетики Євген Письменний, декан факультету менеджменту та маркетингу Марина Кравченко, помічник ректора Богдан Дуда та інші працівники університету.
На зустрічі

Учасники зустрічі обговорили питання співробітництва у напрямі спільних освітніх програм. Особливий акцент було зроблено на підготовці фахівців для галузі атомної енергетики – як тих спеціалістів, що вже працюють у цій сфері, так і тих, хто виявить бажання навчатися за бакалаврськими і магістерськими програмами. Сторони домовилися найближчим часом підготувати меморандум, який визначить рамки співпраці між Київською школою економіки та КПІ ім. Ігоря Сікорського. Після бесіди в корпусі №1 гості ознайомилися з Інформаційно-аналітичним ситуаційним центром.

Під час спілкування з представниками університетських медіа Тимофій Милованов розповів:
– Впровадження спільних освітніх програм надасть можливість сучасним спеціалістам ефективно і швидко рухатися в ногу з часом, бо ці програми будуть постійно оновлюватися. Передбачаємо, що науковці КПІ і Київської школи економіки, а також запрошені фахівці українського і світового рівня консультуватимуть і допомагатимуть реалізовувати проєкти, якими ці спеціалісти будуть займатися. Ознайомлення з роботою Ситуаційного центру, яке відбулося в другій частині візиту, дуже допомагатиме мені приймати кращі рішення під час роботи радником керівника Офісу Президента України. І ще зазначу, що між КПІ і ДК "Укроборонпром" уже діє спільна освітньо-наукова програма, тож я сьогодні передав київським політехнікам слова подяки від керівництва концерну за успішне співробітництво.

Довідково: Київська школа економіки – приватний ЗВО, заснований 1996 року. Місією Київської школи економіки є побудова інтелектуального фундаменту для успішної України. За час свого існування Школа випустила понад 600 фахівців, чверть з яких отримали західний ступінь PhD . Випускники Школи успішно працюють у державному, громадському та приватному секторах.

Відео

Відбулася зустріч з президентом Київської школи економіки Тимофієм Миловановим, на якій, зокрема, йшлося про спільну підготовку фахівців для галузі атомної енергетики.

У КПІ до роботи залучатимуть Інститут атомної та теплової енергетики, створений при ТЕФ.

Також сторони домовилися про спільні проєкти інженерного, природничого й економічного спрямування.

Дата події