Завершився мистецький конкурс "Таланти КПІ – 2021".

За повідомленням Картинної галереї ЦКМ ім. Ігоря Сікорського, через карантинні заходи цей конкурс, як і торік, проходив в онлайн-режимі.

У конкурсі взяли участь 69 студентів і працівників Київської політехніки з 18 факультетів та інститутів. Разом було представлено 227 робіт у номінаціях "Живопис", "Графіка", "Декоративно-прикладне мистецтво" та "Вишивка". Як і кожного року, серед конкурсантів були учасники, які неодноразово виставляють свої роботи, а також дебютанти, чия творчість уперше представлена в "Талантах КПІ". І слід зазначити, що цього разу новачки переважали… Фотознімки робіт було розміщено в альбомі на сторінці Картинної галереї ЦКМ у фейсбуці та інстаграмі, і всі охочі могли переглянути їх та проголосувати "лайками". Саме на підставі такого голосування й оголошено переможців.

У номінації "Живопис"перше місце розділили студентка 1-го курсу ІСЗЗІ Кристина Ботвинко, доцент кафедри теоретичної та прикладної економіки ФММ Марина Дученко і студентка 3-го курсу ФЛ Дарина Парчевська. Друге місце посіли студентка 2-го курсу ММІ Діана Лісовська, студент 1-го курсу ІСЗЗІ Нікіта Ачкасов, студентка 1-го курсу ІТС Валерія Муха і старший лаборант кафедри ТПВ ВПІ Людмила Шестерікова. Третє місце здобули студентка 2-го курсу ММІ Валерія Бевзенко, студентка 1-го курсу ІСЗЗІ Анастасія Комина, студентка 1-го курсу ФСП Вікторія Новицька і студентка 1-го курсу ФМФ Катерина Рачек.

У номінації "Графіка" перше  місце у студента 1-го курсу ПБФ Ігоря Паукова, друге місце посіла студентка 1-го курсу ММІ Інна Рітченко, третє місце – у студента 1-го курсу ФТІ Ігоря Марчука.

У номінації "Декоративно-прикладне мистецтво" перше місце зайняла провідний фахівець служби вченого секретаря Наталія Лапковська, друге – у студентки 2-го курсу ФТІ Поліни Сотнікової.

У номінації "Вишивка"перше місце здобула доцент спеціальної кафедри №4 ІСЗЗІ Наталія Волошина. Друге місце розділили асистент кафедри загальної та неорганiчної хiмiї ХТФ  Ірина Кузеванова, студентка 1-го курсу ІМЗ  ім. Є.О. Патона Дарина Моторна та інженер кафедри інформаційної безпеки ФТІ Олена Напреєнко. Третє місце посіли студентка 3-го курсу ІСЗЗІ Марія Рудомьотова, асистент кафедри математичного моделювання та аналізу даних ФТІ Ганна Яйлимова.

Переможці конкурсу будуть нагороджені дипломами.

Дата події