Другокурсники Інституту прикладного системного аналізу КПІ Єлизавета Столярчук і Володимир Каран вибороли срібні нагороди на Challenge and Innovation Forum (CIF) Qatar 2021, який проходив 7—11 листопада.

CIF Qatar 2021 — форум, спрямований на заохочення до наукової діяльності винахідників з усього світу й привернення уваги міжнародної наукової спільноти до вивчення останніх розробок у сфері інновацій та сучасних технологій. Під час нього відбуваються два основні конкурси — виставка найкращих винаходів і хакатон. На конкурсі винаходів демонструють проєкти окремих винахідників, потім учасників ділять на групи, де вони змагаються за розроблення своїх унікальних ідей з нуля до стартапу всього за 48 годин.
На форумі також проводять виставку футуристичних й інтелектуальних пристроїв, семінари для залучення й мотивування молоді до участі в науковій та інноваційній діяльності.

Науковий керівник Єлизавети та Володимира — викладач кафедри інформаційної безпеки Олег Козленко. Для КПІшниці катарське срібло стало восьмою перемогою на міжнародних заходах за останній рік.

Дата події