А все заради того, аби обмежити «живе» спілкування студентів. В умовах карантину — це важливе рішення. Законодавчі підстави для цього є. Прописані в ЗУ «Про вищу освіту», — розповів заступник голови Приймальної комісії КПІ ім. Ігоря Сікорського Валерій Можаровський.

Для вступу до магістратури тепер необхідно скласти єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЄВІ) та фахове вступне випробування за спеціальністю (єдине фахове вступне випробування виключно для спеціальності 081 Право).

ЄВІ передбачає складання тестування у форматі ЗНО з іноземної мови — англійської, німецької, французької або іспанської.

Цього року реєстрація на ЄВІ/ЄФВВ триватиме з 12 травня до 5 червня включно. Звертатися потрібно до приймальних комісій вишів.

Реєстрація відбуватиметься виключно дистанційно з використанням системи «Електронний кампус» для випускників КПІ ім. Ігоря Сікорського цього року та з використанням електронної пошти для випускників попередніх років.

Рекомендуємо всім вступникам, які завершують навчання у інших закладах освіти зареєструватись для складання ЄВІ та ЄФВВ за місцем вашого навчання – це спростить процедуру вам та нам.

Подробиці реєстрації вступників до магістратури КПІ ім. Ігоря Сікорського будуть повідомлені на саті Приймальної комісії КПІ ім. Ігоря Скорського найближчим часом. А поки радимо підготувати скан-копії таких документів (розмір кожного файлу – до 1 мегабайта, формати .jpg, .pdf):
— паспорт (1, 2 сторінки) або ID (з двох боків);
— облікова картка платника податків;
— особисте фото на білому фоні (не менше 300 dpi).

Будьте обережні та здорові!

Дата події