У КПІ ім. Ігоря Сікорського ухвалили розпорядження про забезпечення протиепідемічних заходів при поселенні у студентські гуртожитки.

1. На період дистанційного навчання в гуртожитки зможуть заселитися максимально 2 500 осіб. Таку кількість затверджено згідно з рекомендаціями МОЗ.

2. Право на першочергове заселення – особам пільгових категорій. Також пріоритет надаватиметься:

– студентам, які вже проживають у гуртожитку;
– студентам, які підтвердять відсутність Інтернету за місцем проживання і, як наслідок, можливості навчатися дистанційно. Для цього потрібно надати довідку з органів місцевого самоврядування за місцем проживання та підтвердження відсутності покриття мережею Інтернет від Міністерства цифрової трансформації України.;
– перебувають у Києві на лікуванні за направленням.

Список осіб формуватимуть комісії з поселення факультетів/інститутів на підставі поданих документів.

3. Список рекомендованих для поселення студентів разом з документами комісії мають подати до 18.09 для студентів першого курсу і до 28.08 – для старших курсів. Рішення має бути затверджене до 21.09 для першого курсу і до 31.08 – для старших курсів.

4. У разі виселення студентів, що проживають, розглядатимуть можливість поселення студентів, які мають на це відповідні підстави, на вільні ліжко-місця.

Розпорядження підписали: перший проректор КПІ Юрій Якименко, директор студмістечка Олександр Іщенко, проректорка з навчально-виховної роботи Наталія Семінська, в. о. голови студентської ради Назар Булавко та голова профкому студентів Ілля Варжанський.

Дата події