Делегація на чолі з віцепрем’єр-міністром України – міністром новоствореного міністерства Олегом Уруським відвідала Київську політехніку. Урядовець і адміністрація КПІ обговорили перспективи майбутньої співпраці.

Олег Уруський зазначив, що Ситуаційний центр КПІ може значно пришвидшити процес становлення міністерства і стати його активним помічником на регулярній основі.

«Я сподіваюся, ми дійдемо до того, що уряд буде активно використовувати Ситуаційний центр. Ця платформа дає можливість залучати абсолютно різних експертів під конкретні завдання. Треба знайти, яким чином можна налагодити реальну практичну співпрацю», – наголосив пан Уруський.

Також міністр відзначив, що інноваційна екосистема Sikorsky challenge може створити вкрай необхідний країні симбіоз оборонного комплексу і наукової спільноти. І пообіцяв посприяти тому, щоб Міністерство оборони усвідомило глибокий потенціал українських вчених.

«Платформа Sikorsky challenge – той майданчик, який ми хотіли б використовувати. В такому колективі одержимих поліпшенням нашої обороноздатності людей ми можемо зробити значно більше і донести, що оборонна галузь має не лише привабливий експортний потенціал», – стверджує Уруський.

Дата події