Дорогі київські політехніки, студенти, викладачі, співробітники!

Сьогодні розпочинається новий навчальний рік. Ще ніколи він не відбувався при порожніх аудиторіях, без традиційного свята київських політехніків на площі Знань, без тисяч, десятків тисяч усміхнених облич молоді, яка приходила в університет, щоб побудувати своє майбутнє.

Пандемія COVID-19, що сколихнула весь світ, змусила відкоригувати і наше життя. Зарахування понад 6 тисяч студентів першого курсу відбудеться лише 14 вересня. Вони почнуть навчання у змішаній формі, частково в аудиторіях КПІ, з дотриманням карантинних вимог, частково дистанційно. Студенти другого і старших курсів змушені будуть розпочати навчання повністю дистанційно.

Для забезпечення дистанційного навчання і дистанційної роботи університет активно вдосконалює власне електронне середовище: «Електронний кампус КПІ», платформу дистанційного навчання «Сікорський», систему електронного документообігу на базі платформи «Мегаполіс», інші наявні у нього технології та інструменти.

Епідемічна ситуація в країні і в КПІ буде щоденно ретельно аналізуватися, з огляду на можливість повернення до нормального життя і роботи.

За таких умов ми маємо бути, як ніколи, згуртованими, маємо долати труднощі завдяки професіоналізму, самовідданості, мудрості і виваженості київських політехніків.

Зі святом вас, дорогі друзі, з Днем знань, з початком Нового навчального року!

Ректор Михайло Згуровський

Дата події