Карантин не завадив КПІ імені Ігоря Сікорського провести традиційний фестиваль для абітурієнтів AbitFEST – подію, під час якої вступники та їхні батьки можуть познайомитися з університетом, дізнатися про подробиці вступної кампанії та особливості навчального процесу. Цього року весняний День відкритих дверей уперше пройшов дистанційно – в режимі онлайн-трансляції на платформах YouTube та Facebook. Фестиваль зібрав близько 400 гостей під час стріму та майже 4 000 переглядів за добу.

«Люди мають бачити, що життя триває. Звісно, такий захід не може замінити живе спілкування, проте це гарна альтернатива в нинішніх умовах», – каже перший проректор КПІ Юрій Якименко.

Серед спікерів фестивалю були проректорка з навчально-виховної роботи Наталія Семінська, представники приймальної комісії, інститутів і факультетів, викладачі. Вони розказали про специфіку навчання на різних спеціальностях, засади розподілу стипендій та студентське життя: гуртки та клуби, умови в гуртожитках.

Абітурієнтам віртуально показали студмістечко, відповіли на запитання щодо вступу, ЗНО та підготовчих курсів. Як виявилося під час AbitFEST, вступників зараз найбільше хвилює питання щодо дат проведення незалежного оцінювання.

«Захід вдався, але нам є куди рости. Тож будемо продовжувати. Зокрема, розглядаємо можливість проведення онлайн-заходу „ТехноАрт КПІ“ 6 червня – з демонстрацією дослідів та експериментів», – розповідає Наталія Семінська.

«Набагато простіше взаємодіяти, коли бачиш реакцію аудиторії. Але, на мою думку, захід пройшов непогано», – доєднується заступник голови Приймальної комісії Валерій Можаровський.

До речі, у КПІ з початком карантину переведено в онлайн значну частину управлінської діяльності та освітнього процесу, наприклад – лабораторні та практичні заняття. А невдовзі університет братиме участь у потужній міжнародній онлайн-конференції з наноелектроніки.

Одна з переваг онлайн-технологій – те, що до інформації та дискусій довкола неї можна повернутися в будь-який зручний час. Тому, якщо навіть ви пропустили AbitFEST, дивіться його трансляцію на офіційних сторінках університету.

Підбірка всіх інтерв'ю - http://surl.li/cbps

Приєднуйтесь до нас та стежте за оновленнями!

https://www.facebook.com/events/221408038959364/ або https://www.facebook.com/hochuvkpi
https://t.me/vstup_kpi
https://instagram.com/abiturient_kpi

[11.04.2020 / 11.00] День відкритих дверей КПІАбітFest online!

11 квітня 2020 року об 11.00 КПІ КПІ ім. Ігоря Сікорського вперше проводить День відкритих дверей онлайн КПІАбітFest!

Коли? 11 квітня, 11:00.

Що робити? Долучайся до трансляції, дивись, став питання в прямому ефірі.

https://youtu.be/Lg4PXcyiIoU
https://www.facebook.com/ntuu.kpi/posts/3122378287825016

Хто спікери? Представники адміністрації, приймальної комісії, факультетів, інститутів, фахівці зі складання ЗНО та багато інших.

Де дізнатись деталі? Всі подробиці на сторінках для вступників:

Дата події