Із 1 по 5 липня в КПІ ім. Ігоря Сікорського на базі Фізико-технічного інституту проводилася Літня школа з кібербезпеки "IT Security Summer School 2019". Участь у ній брали студенти, аспіранти та фахівці ІТ-галузі, які цікавляться проблемами кібербезпеки або працюють у цій сфері. Проходила школа у форматі семінарів і тренувань з використанням спеціально підготовленого програмного забезпечення.

Технічну підтримку школі надала Міжнародна організація інженерів  у галузі електротехніки, радіоелектроніки та радіоелектронної промисловості IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers), організаційну –  університети-партнери проєкту ENGENSEC (Educating the Next generation experts in Cyber Security) – Харківський університет радіоелектроніки, Блекінгський технічний інститут та Вроцлавський технологічний університет.

Школа об'єднала студентів і викладачів з Києва, Харкова, Львова, а також Швеції, Польщі, Туреччини та Великобританії. Цього року вона вперше  проводилася в Києві.

Протягом п'яти днів студенти вивчали теми аналізу шкідливого коду, безпечної розробки, реагування на інциденти кібербезпеки та ін. В останній день були проведені практичні змагання.

Інф. ФТІ

Дата події