17 квітня КПІ ім. Ігоря Сікорського відвідали представники всесвітньовідомої компанії Cisco – регіональний менеджер навчальних програм компанії по Центральній і Північній Європі та Ізраїлю Карстен Сімонс і регіональний менеджер програм Cisco по Україні та Азербайджану Олена Домотенко

З гостями зустрілися перший проректор КПІ ім. Ігоря Сікорського академік НАН України Юрій Якименко та декан факультету інформатики та обчислювальної техніки Сергій Теленик.

Компанія Cisco є світовим лідером в області обладнання та технологій для комп'ютерних мереж. КПІ ім. Ігоря Сікорського співпрацює з Cisco вже багато років. Співробітництво розпочалося ще під час створення першої черги науково-освітньої мережі URAN. Згодом в університеті було відкрито Академію Cisco, у якій фахівці відповідних спеціальностей мають змогу підвищувати кваліфікацію в галузі мережевих технологій.

Тож під час нинішньої зустрічі гості ознайомилися з діяльністю Академії та обговорили з представниками університету питання подальшої співпраці. Досягнуто домовленостей щодо її розширення, зокрема шляхом впровадження на базі Академії нових освітніх програм як для студентів, так і для підвищення кваліфікації викладачів і науковців.

Дата події