Цьогорічне свято весни надовго запам'ятається студентам, викладачам, співробітникам та гостям Інституту енергозбереження та енергоменеджменту. Напередодні 8 Березня у холі 22-го корпусу відбувся святковий концерт (по-сучасному – музичний проект) "Весняний камертон" – своєрідний музичний подарунок співробітницям і студенткам ІЕЕ.

Його організаторами стали Галерея-клуб "Енергія Художнього Образу" ("ЕХО") і відкритий фестиваль авторської пісні "Точка зору" КПІ ім. Ігоря Сікорського, а учасниками – лауреати та дипломанти конкурсів авторської пісні Володимир Пушкін, Юрій Дмитренко, Олександр Маслєнніков, Юрій Семенюк та студент групи ОН-г61-2 Дмитро Загорський. Художнім керівником заходу виступив заслужений працівник культури КПІ Володимир Пушкін – керівник Галереї-клубу "ЕХО", поет, композитор, автор і виконавець, член журі багатьох музичних конкурсів.

На початку концерту наших чарівних пані та панянок привітав теплими словами та побажаннями з прийдешнім святом весни директор інституту Сергій Петрович Денисюк.

Зі смаком підібраний пісенний репертуар, що включав ліричні авторські і популярні пісні, віртуозне виконання створили святкову атмосферу, наповнили теплом душі і серця слухачів. Кульмінацією стала фінальна пісня концерту – легендарна "Червона рута", яку співали і учасники концерту, і глядачі.

Музиканти щиро подякували адміністрації ІЕЕ за сприяння у проведенні заходу і членам радіоклубу "Політехнік" за допомогу в налаштуванні акустичної апаратури, задіяної в концерті.

Віримо, що ми ще будемо часто зустрічатися на подібних заходах.

М.І.Сергієнко, викладач кафедри інженерної екології ІЕЕ

Дата події