22 лютого в спорткомплексі КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся другий турнір з міні-футболу пам'яті багаторічного голови профкому співробітників університету Віталія Івановича Молчанова.

Організаторами змагань виступили спортивно-масова комісія профкому співробітників КПІ ім. Ігоря Сікорського на чолі з її головою Сергієм Журавльовим, викладачі кафедри спортивного вдосконалення і кафедри фізичного виховання.

Турнір відкрив в.о. голови профкому спів­робітників університету М.О. Безуглий. У залі спорткомплексу були присутні: дружина Віталія Молчанова Галина Степанівна, його син Євген, голова Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки України О.М. Яцунь, співробітники КПІ ім. Ігоря Сікорського, понад дві сотні глядачів.

У турнірі взяли участь 5 команд: "Профком співробітників", "Ветерани КПІ", "Студентський профком", "Авангард (ІСЗЗІ)", "ІХФ". З перших хвилин змагання почалася безкомпромісна боротьба за вихід у фінал. Гравці демонстрували якісний футбол, тож трибуни неодноразово вибухали оплесками.

Справжньою окрасою турніру став фінал. У ньому зустрілися "Профком співробітників" і "Студентський профком". У підсумку перемогла команда "Профком співробітників". 3-тє місце зайняв "Авангард" (ІСЗЗІ). Переможці турніру були нагороджені Перехідним кубком, а всі команди-учасниці отримали пам'ятні кубки.

Організатори висловлюють подяку профкому співробітників та студентському профкому за підтримку в проведенні турніру. Нагадуємо, що цей турнір з міні-футболу пройшов удруге. Відтепер  він проводитиметься щороку.

Сергій Журавльов, ст. викл. кафедри спортивного вдосконалення
Вадим Михайленко, ст. викл. кафедри фізичного виховання

[22.02.2019] Турнір пам’яті Віталія Молчанова

22 лютого (п’ятниця) 2019 р. у спорткомплексі КПІ ім. Ігоря Сікорського відбудеться турнір з міні-футболу пам’яті багаторічного голови Профкому співробітників університету Віталія Івановича Молчанова.

Запрошуємо співробітників університету взяти в ньому участь. Команди формуються від факультетів/інститутів та структурних підрозділів.

Початок змагань о 18.00 год. Жеребкування проводитиметься перед початком змагань за присутності заявленої команди.

За детальною інформацією звертайтесь до голови спортивно-масової комісії профкому працівників КПІ ім. Ігоря Сікорського, викладача кафедри спортивного вдосконалення і фізичного виховання Сергія Олексійовича Журавльова.

Інформація про турнір 2018 року http://profkom.kpi.ua/turnir-pam-yati-vitaliya-molchanova/

Дата події