Профком працівників КПІ ім. Ігоря Сікорського на засіданні, яке відбулося 25 жовтня, за доповіддю начальника відділу програм перспективного розвитку та голови профбюро департаменту перспективного розвитку С.А.Манзюка розглянув і обговорив підсумки оздоровчого сезону 2018 р.

В ОК "Маяк" реалізовано 429 путівок, оздоровлено 920 працівників і членів їхніх родин та 398 студентів. За календарний рік тут проведено наступні роботи:

  • встановлено автоматизовану систему водозабезпечення;
  • у головному корпусі встановлено бойлерну систему для цілодобового гарячого водопостачання;
  • частково встановлено світлодіодне освітлення;
  • встановлено витратомірний комплекс для стічних вод;
  • у студентському кампусі відремонтовано душ та туалети, встановлено нові зливні бачки;
  • оновлено вхідну групу, встановлено нову огорожу.

За кошти членів профспілки профком придбав та встановив дитячий майданчик.

У СОТ "Політехнік" у цьому сезоні відпочило за путівками 25 осіб та більше 1200 співробітників і студентів у форматі "база вихідного дня". Проводилися ремонтні роботи 2-го поверху, облаштування фасаду їдальні, світлодіодне освітлення на території та в номерах, придбано нові ліжка. Також були закуплені засоби з пожежної безпеки: нові щити, вогнегасники. Проводилися роботи з оновлення зони відпочинку – пляжної зони, дитячих майданчиків, огорожі. За кошти членів профспілки профком придбав та передав на базу тенісний стіл (на фото) та електропилу для ведення господарської діяльності.

тенісний стіл в Маяку

У СВСТ "Сосновий" відпочило 106 осіб. Отримані у 2018 році кошти будуть використані на відновлення, вдосконалення оздоровчих баз КПІ та покращення матеріальної бази.

Заступник голови профкому О.І.Шейко повідомив, що оздоровчий сезон пройшов успішно завдяки роботі департаменту перспективного розвитку та профкому. Працівники, які оздоровлювались на базах відпочинку, згідно з результатами опитування, дали задовільну оцінку цьогорічного оздоровчого сезону. Якщо й були деякі нарікання з боку відпочивальників, то працівники оздоровчих баз реагували на них вчасно. В рамках реалізації програми санаторно-курортного оздоровлення працівників КПІ ім. Ігоря Сікорського профкомом було оздоровлено 45 членів профспілки з 50% здешевленням путівок до санаторію "Червона калина" та "Жовтень". Оздоровлено 50 дітей працівників у таборах "Сонячний берег", "Карпатські зорі", троє дітей оздоровилися в санаторії в б/в "Медик" (смт Затока, Одеська обл.) та 28 дітей співробітників у супроводі 5 осіб відпочили у Польщі. 65 дітей та 79 онуків співробітників відпочили на наших базах відпочинку. Як і в попередні роки, профком забезпечив здешевлення вартості путівок для працівників-членів профспілки та їх родин.

Інф. профкому працівників КПІ ім. Ігоря Сікорського

Дата події