У квітні відбулась ІІ Всеукраїнська олімпіада з хімії для абітурієнтів КПІ ім. Ігоря Сікорського, учасники якої змагалися за право отримати додаткові бали до ЗНО з хімії при вступі на ХТФ, ІХФ або ФБТ. У заочному турі взяли участь 155 одинадцятикласників з усієї України. З них 34 були запрошені до участі в очному турі, який пройшов 28 квітня на базі хіміко-технологічного факультету. Предметно-методична комісія на чолі з деканом ХТФ проф. І.М.Астреліним, склала білети з десяти завдань, сім з яких охоплювали загальну і неорганічну хімію та хімію елементів, а три – органічну хімію. Кожне завдання оцінювалось у 10 балів.

На виконання завдань відводилось три години. Після цього члени комісії перевіряли роботи, а викладачі ХТФ знайомили учасників олімпіади з роботою факультету та університету загалом.

Переможцями олімпіади стали: Владислав Синяк (15 додаткових балів до сертифікату ЗНО з хімії), Дмитро Карпенко (10 додаткових балів), Карина Подольська (10 додаткових балів), Дмитро Агішев (5 додаткових балів), Аліна Сікоринська (1 додатковий бал).

Вітаємо переможців та дякуємо всім учасникам за наполегливість!

Щира подяка педагогічному колективу хіміко-технологічного факультету (особливо доц. В.А.Потаскалову, доц. І.В.Лісовській, ст. викладачу А.О.Кушко та ас. Н.В.Тарасенко ) за проявлений професіоналізм при підготовці олімпіадних завдань!

Ю.С.Мірошниченко, к.т.н., доц. ХТФ, відповідальний організатор олімпіади

[28.04.2018] ІІ Всеукраїнська олімпіада для школярів в КПІ ім.Ігоря Сікорського з хімії

В КПІ ім.Ігоря Сікорського відбудеться ІІ Всеукраїнська олімпіада для школярів. Переможцям гарантовано до 20 додаткових балів до ЗНО з хімії за умови вступу в Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

І етап (заочний): з 15.01.18 до 17.02.18
ІІ етап (очний) 28.04.18

Реєстрація з 15.01.18 за посиланням: https://goo.gl/forms/eUJyOUOUZEOekkuw1

Детальна інформація та завдання І етапу (заочного) будуть відправлятися з 22.01.18 всім зареєстрованим учасникам.
Слідкуйте за анонсами на нашій сторінці в fb: https://www.facebook.com/VeryInterestingChemistry/

За детальною інформацією звертатись до заступника декана ХТФ з профорієнтаційної роботи Мірошниченко Юлії Сергіївни.

Контактні телефони: +38(050) 643-62-59 (Viber, Telegram) та +38(093)557-82-67.

Дата події