Колективи художньої самодіяльності КПІ ім. Ігоря Сікорського не лише тішать своїми виступами місцевих глядачів, а й беруть участь у конкурсах та фестивалях в Україні і за кордоном та традиційно повертаються з нагородами.

Не став винятком і міжнародний фестиваль-конкурс культури та мистецтв "Зірковий парад 2017", який пройшов у м. Львів та зібрав молоді таланти з усіх куточків України, а також з-за кордону. Його проводять задля відродження, збереження і розвитку національних культур, знайомства з кращими солістами та ансамблями, встановлення творчих контактів між учасниками, обміну досвідом роботи, створення умов для підтримки та розвитку дитячої і юнацької творчості. На фестивалі були представлені такі номінації: вокальне мистецтво (солісти, дуети, ансамблі), хореографічне мистецтво (солісти, дуети, малі та великі форми) та оригінальне мистецтво (солісти, дуети, ансамблі).

 Конкурсну програму оцінювало міжнародне журі (народні та заслужені артисти, діячі культури і мистецтв, представники шоу-бізнесу) за 10-бальною шкалою; за загальними результатами рейтингу і розподілялися місця.

Два наші творчі колективи – Народний ансамбль танцю "Політехнік" КПІ ім. Ігоря Сікорського та Народна капела бандуристів – взяли участь у цьому фестивалі та посіли перше й друге місце відповідно.

За перші призові місця конкурсантів нагородили іменними кубками, дипломами та сертифікатами на участь у міжнародних фестивалях-конкурсах, а також відпочинковими сертифікатами для поїздки на літніх канікулах до міста Кітен (Болгарія).

За другі місця учасники отримали дипломи та кубки фестивалю, а також сертифікати для поїздки на літніх канікулах у Болгарію.

Усіх керівників колективів відзначено дипломами за вагомий внесок у розвиток дитячої та юнацької творчості талановитої молоді України.