Представники КПІ ім. Ігоря Сікорського взяли участь у 12-й Європейській конференції з неруйнівного контролю (ECNDT 2018), яка пройшла в Гьотеборзі (Швеція) з 11 по 15 червня. Організатором конференції виступили Європейська Федерація неруйнівного контролю (EFNDT ) у співпраці з Північними товариствами неруйнівного контролю (Nordic NDT Societies).

Відкривали конференцію П. Мерк (Президент Шведського товариства неруйнівного контролю (FOP), Голова ECNDT), проф. П. Трампус (Президент EFNDT), С. Бебу (Голова Міжнародної організації НДТ (ICNDT), Е. Ротенберг (заступник мера м. Гьотеборг) та інші.

Участь у конференції взяли понад 2100 фахівців з більш як 60 країн. На неї було подано 700 доповідей і повідомлень, з яких 600 відібрано для усного представлення та 100 – як стендові доповіді та презентації на 8 паралельних секціях. У рамках конференції традиційно проходила виставка сучасних приладів та систем неруйнівного контролю, в якій взяли участь 175 підприємств галузі.

Від КПІ імені Ігоря Сікорського участь у конференції взяла представниця кафедри приладів і систем неруйнівного контролю приладобудівного факультету – асистент кафедри, к.т.н. Ю.Ю. Лисенко (вона виступила з доповіддю «Analysis of the uncertainty of measurement in pulsed eddy current signal evaluation»). Окрім того, в рамках виставки сучасного обладнання на стенді Українського Товариства Неруйнівного Контролю та Технічної Діагностики (УТНКТД) було представлено розробку доцента кафедри ПСНК к.т.н. В.Г. Баженова під назвою «Reconfigurable universal measuring system».

У межах культурної програми організаторами було заплановано декілька концертів та безліч морських та звичайних екскурсій по місту.

Вхід на конференціюЧастина виставкового залуЛисенко Ю.Ю.Інформаційні матеріали про робробку Баженова В.Г.Матеріали конференціїНа експозиції ECNDT 2018На стенді УТНКТДСпілкування з колегами з Болгарсього товариства НКПідготовка до доповідіЧастина виставкового залу 1Вид на містоЕкскурсія на острів ВрангоЕкскурсія на архипелаг

На фото: Спілкування з колегами з Болгарського товариства НК

Дата події