23 листопада 2018 року в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулася лекція "Ізраїльський хайтек з точки зору економіки". Для студентів та викладачів університету її прочитав Елі Урицький, бізнес-консультант, директор та співзасновник компанії U.I.M. (Urbis LTD International Marketing Company). Захід відбувся за підтримки НАТИВ Ізраїльського культурного центру при Посольстві Держави Ізраїль в Україні, який під час візиту представляла його директорка пані Ілона Перельман. Від КПІ ім. Ігоря Сікорського делегацію вітали заступниця декана ФЛ Ольга Павлівна Демиденко та заступниця декана ФММ Олена Анатоліївна Підлісна.

Елі Урицький, альма-матір'ю якого був Єврейський університет в Єрусалимі, докладно і ґрунтовно оповідав майбутнім українським економістам про віхи економічного розвитку Ізраїлю, розвиток макро- і мікроекономіки країни, історію ізраїльського економічного дива, досвід відновлення банківської сфери країни і сучасні принципи формування споживацького кошика тощо. Після лекції відбулося жваве обговорення актуальних і цікавих питань, що стосувалися ізраїльського досвіду реалізації антикризових заходів.

Ілона Перельман, у свою чергу, ознайомила студентів університету з планами і перспективами діяльності НАТИВ Ізраїльського культурного центру при Посольстві Держави Ізраїль в України та продовження його взаємодії з Україно-Ізраїльським інформаційно-освітнім центром КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Україно-Ізраїльський інформаційно-освітній центр КПІ ім. Ігоря Сікорського

Дата події