8 листопада в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся черговий ярмарок вакансій «beAhead. Осінь 2018». Його організатором традиційно став Центр розвитку кар’єри університету. Участь у ярмарку взяли 44 компанії, багато з яких систематично беруть участь у таких заходах. Але були й підприємства, які вперше приїхали зі своїми стендами до КПІ.

Як і завжди, головною метою проведення ярмарку було надання можливості студентам і випускникам КПІ ім. Ігоря Сікорського та інших закладів вищої освіти ознайомитися з діяльністю компаній, підприємств і організацій, які шукають нових співробітників. Отож про вакансії та відкриті програми з працевлаштування розповідали численним відвідувачам представники ТОВ «НІК-ЕЛЕКТРОНІКА», ТОВ "СТУДІЯ 1+1", 3Shape, British American Tobacco Ukraine, Dentsu Aegis Network Ukraine, Innowarer, ТОВ «Костал Україна», KPMG, Альфа-Банк Україна, Штайнер Україна, срі, LEXX International, Білоцерківський завод «Трібо», SMART business, Genesis, EVO, SoftServe, ТОВ «Діскордія-Київ», M.E.Doc, PepsiCo, БРСМ, Xpand Ukraine, Фарос Продакшн, Materialise Ukraine, Intetics, ТОВ "Вент-Сервіс", GlobalLogic, ПрАТ «Вентиляційні системи» та інші. Студенти та випускники також мали змогу заслухати презентації компаній 3Shape, Штайнер Україна, Materialise Ukraine та SMART business.

Варто зазначити, що під час проведення заходу в холі корпусу №18, де проходив ярмарок, не було де яблуку впасти. Це є яскравим свідченням того, що цей захід із року в рік викликає значну зацікавленість як з боку підприємств-роботодавців, так і з боку студентів. Не можна не згадати і про схвальні відгуки НR-менеджерів низки компаній-партнерів щодо високого рівня професійності та творчих підходів випускників КПІ до вирішення поставлених завдань.

Репортаж про Ярмарок вакансій у 3-му випуску програми "Події тижня КПІ" Медіацентру КПІ (8:06)

[08.11.2018 | 10:00 - 16:30] Ярмарок вакансій «beAhead. Осінь 2018»

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» та Центр розвитку кар’єри запрошує відвідати Ярмарок вакансій «beAhead. Осінь 2018», який проходитиме 8 листопада 2018 року на території університету (адреса заходу: м. Київ, вул. Борщагівська, 126, корпус 18, хол 2-го поверху), з 10:00 до 16:30. На Ярмарку будуть представлені більше ніж 35 компаній (ТОВ «НІК-ЕЛЕКТРОНІКА», ТОВ "ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ "СТУДІЯ 1+1", 3Shape, British American Tobacco Ukraine, Dentsu Aegis Network Ukraine, Innowarer, ТОВ «Костал Україна», KPMG, Альфа-Банк Україна, Штайнер Україна, срі, LEXX International, Білоцерківський завод «Трібо», SMART business, Genesis, EVO, SoftServe, ТОВ «Діскордія-Київ», M.E.Doc, PepsiCo, БРСМ, Xpand Ukraine, Фарос Продакшн, Materialise Ukraine, Intetics, ТОВ "Вент-Сервіс", GlobalLogic, ПрАТ «Вентиляційні системи» та інші), що зацікавлені у працевлаштуванні перспективних студентів та молодих спеціалістів.

Під час Ярмарку студенти і випускники КПІ ім. Ігоря Сікорського, а також інших ВНЗ зможуть ознайомитись з діяльністю представлених компаній та організацій, отримати інформацію про наявні вакансії та відкриті програми з працевлаштування, стажування, проходження практики, матимуть можливість відвідати презентації від компаній 3Shape, Штайнер Україна, Materialise Ukraine та SMART business інші.

розклад презентацій на Ярмарку вакансій

Запрошуємо всіх бажаючих!!! Вхід вільний!

Долучення Розмір
n16630.jpg (683.41 КБ) 683.41 КБ
Дата події