1 листопада КПІ ім. Ігоря Сікорського відвідала делегація університетів Республіки Корея. До складу делегації входили: від Посольства Республіки Корея в Україні: Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Корея в Україні Лі Янг Гу; від Корейського освітнього центру в Україні його директор Ю Санг-Беом та адміністратор Рім Кіл Хо; від Куньшанського Національного університету – директор Інституту міжнародних зв'язків та мовної освіти Парк Сі Гьюн та співробітник цього ж Інституту Юн Санг Хаг; від Університету Уозук – декан академічних та міжнародних зв'язків Шін Юн Сі та заступник ди ректора Центру глобальних відносин Кім До Гьюн; від Університету Чончжу – декан міжнародних зв'язків Ру Ін Пьонг та менеджер з міжнародних зв'язків Лі Беом Су.

З гостями зустрілися проректор КПІ ім. Ігоря Сікорського з міжнародних зв'язків членкореспондент НАН України Сергій Сидоренко, начальник відділу зовнішньоекономічної діяльності Андрій Шишолін, заступник керівника департаменту міжнародного співробітництва Ксенія Юдкова, представники інститутів і факультетів університету.

Під час зустрічі гості представили презентації своїх університетів та ознайомилися з презентацією КПІ ім. Ігоря Сікорського. Потім учасники обговорили питання освітніх обмінів.

Насамкінець було підписано меморандуми про порозуміння щодо академічного співробітництва між КПІ ім. Ігоря Сікорського та Куньшанським Національним університетом, Університетом Уозук, Університетом Чончжу. В меморандумах передусім передбачається розвиток спільної діяльності університетів в академічній сфері, зокрема підтримка спільних публікацій навчальних матеріалів, обмін студентами, викладачами, дослідниками та адміністративним персоналом, спільні дослідницькі проекти, реалізація візитних та спільних лекцій і симпозіумів, обмін науковою інформацією та матеріалами тощо.

Гості також ознайомилися з кампусом університету, відвідали Державний політехнічний музей при КПІ ім. Ігоря Сікорського та експозицію Відділу авіації і космонавтики ім. Ігоря Сікорського.

Дата події