Чотири роки тому було створено команду "Формула Студент КПІ", члени якої під керівництвом завідувача кафедри інтегрованих технологій машинобудування ММІ д.т.н., проф. Віталія Пасічника виготовляють перегонові автомобілі і беруть участь у міжнародних змаганнях  Formula SAE. У цьому році команда "Формула Студент КПІ" побудувала четверту машину і побувала з нею на змаганнях у нідерландському місті Ассен.

 18 жовтня 2018 р. команда завершила сезон, влаштувавши презентацію своїх автомобілів – цьогорічного і першого, виготовленого у 2015 р., на майданчику поблизу входу до Центру інноваційного підприємництва КПІ ім. Ігоря Сікорського. Віталій Пасічник представив глядачам членів команди і спонсорів, коротко розповів про суть проекту Formula SAE, про основні етапи роботи над проектом, звернув увагу на те, наскільки автомобіль, виготовлений у 2018 р., є досконалішим за автомобіль 2015 року. На завершення розповіді він наголосив на тому, що головна мета проекту – підготовка справжніх інженерів, які вміють проектувати, виготовляти і організовувати виробництво.

Потім виступили капітан команди Василь Кутуза і учасник команди В'ячеслав Рибка, які розповіли про свої враження від роботи над машиною і поїздки на міжнародні змагання.

Після того як усі охочі змогли сфотографуватися біля машин, глядачі перейшли на вулицю Політехнічну, куди переїхали автомобілі. Там Станіслав Петін і Михайло Ковальов продемонстрували їзду по прямій, "вісімкою", "змійкою". Після демонстрації навколо автомобілів зібралися ті, хто хотів дізнатися про них докладніше. Члени команди близько години охоче відповідали на різноманітні запитання.

Незабаром частково оновлений склад команди "Формула Студент КПІ" розпочне новий сезон, а поки що бажаючі можуть спробувати долучитися до проекту (див.: http://formula.kpi.ua/).

Дата події