25 вересня в Центрі культури і мистецтв КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулася зустріч представників адміністрації університету з першокурсниками.

Новоспечених київських політехніків привітав проректор з науково-педагогічної роботи Петро Киричок. Він розповів про традиції, структуру і здобутки університету, поінформував про правила внутрішнього розпорядку та про заходи, які регулярно проводяться в університеті – наукові, культурно-масові, спортивні тощо. "Вам, першокурсники,  – сказав Петро Олексійович, – бажаю під час навчання в КПІ повністю розкрити свій потенціал, знайти друзів на все життя і згадувати через роки свою альма-матер із вдячністю".

Наступним виступив начальник першого територіального відділу поліції Солом'янського райуправління поліції м. Києва Павло Чеханюк. Він наголосив, що свою роботу поліція проводить у тісній взаємодії з департаментом безпеки університету. "Безпека і спокій жителів студентського містечка КПІ – один із головних пріоритетів у роботі районної поліції", – відзначив Павло Юрійович і дав кілька порад, як уникати конфліктних ситуацій та не стати жертвами злочину.

Завідувач студентської поліклініки Михайло Шамардак розповів про основні завдання поліклініки, а саме надання кваліфікованої медичної допомоги студентам, організацію профілактичних медичних заходів, санітарно-гігієнічного виховання студентів та інше.

Після виступів відбувся концерт за участю художніх колективів Центру культури і мистецтв КПІ ім. Ігоря Сікорського. В залі лунали українські народні та сучасні пісні, демонструвалися запальні танці, фрагменти театральних постановок та багато іншого.

Дата події