14 травня 2018 року відбулося чергове засідання Вченої ради університету. 

Розпочалося воно церемонією вручення диплома "Почесний доктор КПІ ім. Ігоря Сікорського", мантії та пам'ятного знака директору Інституту наноматеріалів Університету Е.Дж.Дрекселя (США) професору Гогоці Юрію Георгійовичу. Після закінчення церемонії Юрій Георгійович за традицією виголосив урочисту промову.

Далі відбулося привітання завідувача кафедри промислового маркетингу д.ф.-м.н., професора С.О.Солнцева та в.о. завідувача кафедри теорії, практики та перекладу французької мови доцента І.С. Полюк з ювілейними датами.

Після цього відбулося вручення Грамоти та Подяк МОН України педагогічним та науково-педагогічним працівникам КПІ ім. Ігоря Сікорського: зав. кафедри міжнародної економіки С.В.Войтку, зав. відділу історії авіації і космонавтики Державного політехнічного музею  О.С.Болтенку, професору ФМФ О.Ю.Горобець, доценту ПБФ Т.Р.Клочко, головному інженеру ОКБ "Шторм" С.П.Пусі, провідному інженеру ПБФ В.І.Скицюку та доценту ПБФ М.В.Філіпповій.

Далі було розглянуто питання щодо затвердження навчальних планів підготовки фахівців. Доповідав перший проректор Ю.І.Якименко. Юрій Іванович надав перелік освітніх програм за спеціальностями КПІ ім. Ігоря Сікорського, висвітлив особливості підготовки навчальних та робочих навчальних планів та затвердив їх. Крім того, він відзначив, що всі академічні тексти, створені в нашому університеті, будуть перевірятися на плагіат за допомогою системи перевірки UNICHECK.

Наступним було розглянуто питання про підсумки комплексного моніторингу якості підготовки фахівців у КПІ ім. Ігоря Сікорського (XXIII тур). Доповідала директор Інституту моніторингу якості освіти М.М.Перестюк. Марія Миколаївна представила систему вимірювання процесу якості підготовки фахівців в університеті та надала результати проведеного моніторингу за напрямами підготовки.

Насамкінець було розглянуто конкурсні питання й поточні справи.

Дата події