У січні 2018 року в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся Різдвяний турнір "Кубок профспілки" з футзалу. Цей турнір проводиться вже більше десяти років, та й склад учасників залишається практично незмінним. Як завжди, усіх старійшин українського футзалу зібрав легендарний організатор турніру старший викладач кафедри спортивного вдосконалення Сергій Журавльов.

Цього року в турнірі взяли участь шість команд. Після групових змагань і півфіналів, які пройшли  в напруженій боротьбі, у двобої за перше місце зійшлися команда ветеранів нашого університету "Політехнік" і команда телеканалів "Футбол-1" і "Футбол-2".

Спочатку забив "Політехнік", однак з пенальті телевізійники зрівняли рахунок. Та хазяї паркету не погодилися з нічиєю, спочатку вийшли вперед, а за хвилину до закінчення матчу поставили крапку і добилися перемоги – 3:1!

У матчі за третє  місце збірна арбітрів з мінімальною перевагою здолала збірну Федерації футзалу м. Києва.

Спеціальну нагороду кращого гравця турніру отримав Андрій Дубей (телеканали "Футбол-1" і "Футбол-2"), найбільше голів забив Ігор Алексєєнко ("Політехнік"), найкращим воротарем визнано В'ячеслава Скоропада (збірна арбітрів).

4 січня 2018 року з ініціативи кафедри спортивного вдосконалення і профкому КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся другий дитячий турнір з футзалу.

У змаганнях взяли участь п'ять команд: "Легіон ХХІ", "Легенда", "Політехнік", "Столиця" та "Ліцей". У запеклій і напруженій боротьбі за кубок Різдвяного турніру перше місце виборола команда "Столиця" (тренер Андрій Кондратович, викладач кафедри спортивного вдосконалення). Друге місце посіла команда "Ліцей" (тренер В'ячеслав Кривенда, викладач кафедри спортивного вдосконалення). Далі місця розподілилися наступним чином: третє місце у команди "Легенда", четверте – "Політехнік", і п'яте місце у "Легіон ХХІ".

Усі учасники турніру отримали сувеніри, а переможці та призери  – кубки і медалі. Батьки юних футболістів були дуже вдячні організаторам за проведені змагання.

Турнір дав гідний старт дитячим спортивним заходам у Центрі фізичного виховання нашого університету. Організатор турніру, Сергій Журавльов, запевнив, що дитячий турнір з футзалу стане традиційним.

Сергій Журавльов, Вадим Михайленко, старші викладачі кафедри фізичного виховання

Дата події