Сприяння працевлаштуванню випускників разом із професійною орієнтацією завжди були і є важливою складовою в роботі факультету біомедичної інженерії і Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського». Завдяки цьому багато студентів знаходять своє перше робоче місце. ФБМІ тісно співпрацює з підприємствами різних галузей, зокрема проводяться круглі столи та зустрічі з представниками підприємств і випускниками.

На факультеті існує інформаційна база про  компанії, де можуть працювати наші випускники і з якими укладені договори про співпрацю. За останні 5 років випускники факультету працевлаштувались у більш ніж 60 компаніях України і за кордоном. Запорукою цього є існуюча система організації практики, що забезпечує присутність студентів на підприємствах, в організаціях, лікарнях, медичних, реабілітаційних центрах, кращу адаптацію до специфіки роботи.

23 листопада 2017 року на кафедрі біобезпеки і здоров'я людини була проведена зустріч роботодавців із студентами та випускниками з метою презентації підприємств – потенційних роботодавців, їх можливостей і фахових вимог (на фото).

Презентацію своїх підприємств зробили представники компаній: КЗ КОР "Київська обласна клінічна лікарня", НІССХ ім. М.М. Амосова НАМН України, Національний військово-медичний клінічний центр "Головний військовий клінічний госпіталь", Інститут електрозварювання ім. Є.О.Патона НАН України, Київське казенне експериментальне протезно-ортопедичне підприємство. Частина компаній взяла участь у зустрічі заочно, передавши інформацію у вигляді презентацій. Майбутніх випускників ознайомили з діяльністю підприємств та надали інформацію про наявні вакансії й відкриті програми з працевлаштування. Були вирішені питання організації екскурсій та практичних занять на підприємствах.

 І.Ю.Худецький, д.м.н., проф.; Ю.В.Антонова-Рафі, к.т.н., доц.

Дата події