Теплого травневого дня, як завжди  "нетрадиційно", відбулася зустріч випускників групи ТП-52 ТЕФ 2001 року випуску. Колишні студенти у повному складі, з сім'ями зібралися в екстрим-парку м. Буча. Усі роки після закінчення навчання ми підтримували дружні стосунки, спостерігали, як створюються нові родини, народжуються і ростуть діти, змінюються місця роботи. З однієї групи утворилося аж 4 сімейні пари, та й взагалі своїх "половинок" основна більшість обрала серед КПІшників. Більшість студентів у нашій групі були з різних міст України,  проте майже всі залишилися працювати в Києві.

Навчаючись у буремні 90-ті, студенти не тільки витримали усі складнощі навчального процесу, але й здружилися, згодом побудували успішну кар'єру в енергетичній сфері. На сьогодні наші випускники працюють на керівних посадах на підприємствах, в теплопостачальних організаціях, проектних інститутах, відомих іноземних компаніях з виробництва і продажу теплоенергетичного обладнання (котли, опалювальна та вентиляційна техніка, теплообмінники та ін.), займаються енергетичними обстеженнями та енергетичним аудитом, викладають у КПІ ім. Ігоря Сікорського. У разі виникнення потреби завжди є можливість отримати ґрунтовну консультацію свого колеги з тих чи інших теплотехнічних питань, а при нагоді – ще й знижку на певне обладнання.

Зважаючи на те, що майже всі з випуску працюють за фахом, тем для спілкування безліч, тому і час на подібних наших зустрічах летить непомітно. Дорослі і діти (віком від 1 до 16 років) грали у футбол, бадмінтон, проходили мотузкові траси різного рівня складності, смажили шашлики, спілкувалися і гарно проводили час. А ще згадували улюблених викладачів (привіт В.М.Мінаковському та М.Ф.Боженку), куратора С.О.Хавіна і колишнього завідувача кафедри М.К.Безродного.

Усім студентам Київського політехнічного, які зараз навчаються, хотілося б побажати таких же міцних дружніх стосунків під час навчання і після закінчення ВНЗ, а також підкинути цікаву ідею проведення зустрічей випускників – на природі і з родинами.

Ю.В.Шовкалюк, старший викладач ТЕФ

Дата події