Волейбольний рух у нашому університеті невпинно розширюється. Ветерани-волейболісти беруть участь у змаганнях не тільки в Україні, а й за її межами. Зокрема, зимою пройшла серія відбіркових ігор на першість м. Києва. Команди  КПІ ім. Ігоря Сікорського традиційно завоювали призові місця. У запеклій боротьбі вони вибороли право представляти наш університет на Кубку України з волейболу, який щоліта проводиться в м. Коблево Миколаївської області.

Як завжди, у березні у спорткомплексі нашого університету відбулося яскраве спортивне свято – волейбольний турнір пам'яті відомого вченого і педагога Київської політехніки Михайла Анатолійовича Павловського. Перед початком турніру пройшов урочистий спортивний парад, який відкрили президент Асоціації ветеранів волейболу України олімпійський чемпіон В.Т.Іванов та голова Київського осередку ветеранів волейболу України Т.С.Одинцова.

Наші спортсмени-ветерани – найстарші з них  відзначили своє вісімдесятиріччя – перебувають у прекрасній  фізичній формі, систематично і наполегливо тренуються, працюють, є прикладом  для студентської й учнівської молоді – і навіть не мають думки полишати спорт. Вони пропагують  активний здоровий спосіб життя і залучають до нього молодих. Це капітани команд КПІ ім. Ігоря Сікорського: І.В.Бейко, М.Прокопчук,  М.З.Абдулін і гравці: Ю.П.Ковриго,  Е.С. Станіславський, Ю.Е.Ярличенко, В.Л.Шарубін, А.О.Новацький, В.С.Герасимчук, О.Ф.Оберемок, О.А.Леонець, П.А.Мінеєв, В.А.Шанюхін, А.В.Пруський, В.Н.Кузьменко, А.І.Маштепа.

Традиційно велику допомогу в підготовці наших команд до змагань надає профспілка  співробітників університету й особисто її голова В.І.Молчанов та директор спорткомплексу Роман Брагінець.

Звертаємося до всіх охочих: тренування у спорткомплексі КПІ ім. Ігоря Сікорського проходять щопонеділка та щочетверга з 17:30 до 19:00. Долучайтеся.

М.З.Абдулін, доц. ТЕФ