Мистецький конкурс "Таланти КПІ" притягує відвідувачів оригінальними роботами, виконаними в різних техніках та жанрах. Приміром, неможливо байдуже пройти повз яскраві композиції, виконані в техніці "квілінг". Простенький, на перший погляд, матеріал – скручені у спіраль кольорові паперові смужки – в умілих руках та при творчому підході перетворилися на цікаві картини, які запам'ятовуються.

Ваза з квітами (квілінг)Автор паперових витворів – Юлія Мамчич, студентка 2-го курсу ХТФ. До всього, чим займається, студентка ставиться серйозно і відповідально. Добре вчиться, бере участь у наукових конференціях, професійно займається плаванням та виступає у змаганнях в університеті й поза його межами.

Як не дивно, знаходить час і для творчості. Улюблені техніки – орігамі та квілінг. Юлії подобається працювати з папером. Цей "ненадійний" матеріал в її вправних руках перетворюється на чудернацькі фігурки, витончені картини та об'ємні композиції.

Торік Юлія уже брала участь у конкурсі "Таланти КПІ", де здобула  перше місце в номінації "Декоративно-прикладне мистецтво" і друге місце в мистецькому конкурсі "Чорнобиль: 30 років потому".

квілінгПопереду у дівчини багато нового й цікавого. Зокрема, вона планує влаштувати виставку своїх робіт у КПІ. А її мрія – мандрувати світом, побувати в різних країнах, побачити всесвітньо відомі пам'ятники і цікаві місця, має всі шанси здійснитися. Прагнення повинні справджуватися!