Адміністрація та колектив Політехнічного ліцею НТУУ «КПІ» міста Києва щиро вітає з 75-річчям відданого своїй справі, генератора ідей, засновника Політехнічного ліцею та Навчально-наукового комплексу «Нова освіта», батька нашої великої родини – професора Киричкова Василя Микитовича !

Колективу Політехнічного ліцею, всім, хто пройшов з Вами нелегкими професійними дорогами, надзвичайно приємно привітати Вас шановний Василю Микитовичу !

Насамперед хочеться побажати Вам міцного здоров’я, молодечого запалу, міцності духу і наснаги для здійснення всього задуманого на довгі-довгі роки.

Всі, кому протягом багатьох років доводилося працювати пліч-о-пліч з Вами, завжди з приємністю згадують моменти як ділового, так і простого людського спілкування. Вимогливість як керівника, вміння чітко ставити завдання, вказуючи найоптимальніші шляхи їх вирішення і, водночас, здатність розуміти колег, їхні потреби й проблеми – ось що завжди відрізняло Вас від багатьох інших людей, наділених владою і відповідними повноваженнями.

Тож , цього святкового дня вітаємо Вас з ювілеєм і зичимо всіляких гараздів, родинного затишку та благополуччя.

З великою повагою і вдячністю – колектив Політехнічного ліцею НТУУ «КПІ» м.Києва.