Факультет соціології і права може по праву пишатися своїми випускниками та кращими студентами, які навчаються нині. Зокрема, іменними стипендіатами. Серед них – стипендіатка ректора, студентка 6-го курсу Інна Казьмірова, яка вже невдовзі захистить дипломну роботу і здобуде ступінь магістра зі спеціальності "Правознавство". 

Протягом навчання в університеті Інна була неодноразовим переможцем олімпіад з різних дисциплін, які проводились викладачами (сімейне право, державне право зарубіжних країн, цивільне процесуальне право, історія української культури); виступала в ролі капітана команди під час проведення Національною академією внутрішніх справ конкурсу "Знавці кримінального права", за результатами якого команда студентів-правників НТУУ "КПІ" зайняла I місце; двічі виходила у фінал на Всеукраїнських студентських олімпіадах зі спеціальності "Правознавство".

Свою практичну діяльність у сфері юриспруденції Інна Казьмірова розпочала ще в 2013 році, будучи студенткою 3-го курсу, коли стала учасником Юридичної клініки "Defendo" факультету соціології і права. Нині вона є не лише консультантом, але й координатором Юридичної клініки. З квітня 2015 року старанна студентка працює за сумісництвом в юридичному управлінні НТУУ "КПІ".

Сферу її наукових інтересів переважно становлять проблеми кримінального процесуального права. Зокрема, заочне кримінальне провадження; угоди про примирення та угоди про визнання винуватості за кримінальним процесуальним законодавством тощо.

Своїми успіхами студентка завдячує керівництву юридичної клініки "Defendo", викладачам і наставникам. Завдяки зусиллям таких фахівців, розмірковує Інна, все ж таки є перспективи у молодих спеціалістів і майбутнє в нашої держави.

Інф. ФСП