Уже багато років найвищим визнанням досягнень студентів є призначення їм іменних стипендій Президента України. В нашому університеті, як одному з кращих і поважних вітчизняних ВНЗ, щосеместру п'ятеро студентів отримують найвищу грошову винагороду. Цього разу – Марина Сіліна, студентка магістратури другого року навчання факультету соціології і права за  спеціальністю "Правознавство", спеціалізація  "Право інтелектуальної власності". Середній бал успішності за весь період навчання – 5.0.

Марина Сіліна, крім навчання, займається і науковою роботою. Сфера її інтересів: "Право інтелектуальної власності", "Цивільне право", "Судова форма захисту прав". Брала участь у багатьох міжнародних, всеукраїнських конференціях та семінарах. Нагороджена грамотою проректора НТУУ "КПІ" за активну діяльність у сфері інтелектуальної власності.

Марина є старостою групи СП-41м, відповідально ставиться до виконання покладених на неї обов'язків. Вона цілеспрямована і відповідальна студентка, користується повагою та авторитетом серед однокурсників і викладачів.

З третього курсу студентка поєднує навчання з практикою: з 2012 по 2015 рр. працювала в адвокатському об'єднанні "Оболонська колегія адвокатів  м. Києва" на посаді помічника адвоката, з липня 2015 р. працює на посаді юриста в адвокатському об'єднанні "Літігейшн Груп" і на сьогодні вже має певні успіхи і досягнення у сфері захисту прав та інтересів громадян у судовому порядку.

 Марина планує в найближчому майбутньому стати адвокатом; і не просто отримати свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю, а й повністю відповідати цьому високому званню, якомога краще допомагати людям у вирішенні їх проблем у непростих життєвих ситуаціях.

Студентка щиро вдячна всьому викладацькому складу факультету соціології і права за ґрунтовну підготовку студентів у сфері юриспруденції, завдяки чому вони є конкурентоспроможними на ринку праці, і з гордістю можуть заявити: "Ми – юристи з КПІ!"

Інф. ФСП