Шестикурсник ФЕЛ Володимир Перевертайло став стипендіатом Верховної Ради України. Нинішнє досягнення юнака є абсолютно  логічним етапом його життєвого шляху, оскільки змалечку Володимир був допитливою дитиною, з цікавістю ставився до всього в цьому світі, не оминаючи деталі.  Підтримка та заохочення з боку мами, Галини Михайлівни, стали основою для творчого розвитку та зростання.

Володимир закінчив з золотою медаллю СЗШ №46 в Києві. Коли постало питання продовження освіти, між двома університетами, КНУБА та НТУУ "КПІ", вибрав останній, який, за словами студента, насправді для нього завжди буде першим. Сьогодні навчається на кафедрі електронних приладів та пристроїв, повністю поринувши у світ електроніки. 2014 року отримав диплом бакалавра з відзнакою за спеціальністю "Радіоелектроніка".

Лейтмотивом життя Володимира є думка: "Успіх кожного окремо веде до загального процвітання в країні". Торуючи свій життєвий шлях, він дослухається до поклику серця та зважає на потреби суспільства. За словами Володимира, на сьогодні освіта – "це те, що збагачує мою людську природу, моє світобачення та ставлення до всього, що мене оточує, можливість творити та вдосконалювати, допомагати та знаходити підхід... Це щось схоже на моє дитинство, але вже на більш високому рівні, коли я не просто цікавлюсь, але й втілюю в життя набуті знання. Увесь процес пізнання був досить послідовний: бакалаврська робота є частиною магістерської дисертації, яка, у свою чергу, – частиною дисертації на здобуття ступеня доктора філософії; я виходжу у світ підготовленим до сучасних змін та сюрпризів, які не завжди бувають приємними".

Однак життя не обмежується лише навчанням, відпочинок обов'язково має бути, і – це баскетбол! Для Володимира це не просто гра – це частина життя. Командна співпраця – це саме те, чого зараз, на його думку, не вистачає нашому суспільству.

Володимир належить до того типу людей, які, дивлячись у світ, бачать можливості, а не обмеження. Тому баскетбол не єдиний серед його спортивних уподобань: він любить велоспорт, фітнес, греблю, катання на ковзанах, у тому числі і на роликових, сноуборді, лижах, скейтборді... Крім того, подобається проявляти себе у віршах. І особливо йому до вподоби те, що не можна передати словами, але можна показати, як маленьку історію з життя, – це фотографія (невимовна, особлива, неповторна, бо живе лише одним моментом).

Говорячи про майбутні плани, Володимир зауважив: "Щоб зробити світ кращим, треба хоча б не робити його гіршим. Тоді з набутими знаннями та досвідом я досягну бажаної мети, яка буде частиною щасливого майбутнього нашої країни та сталого розвитку суспільства".

Інф. ФЕЛ