Погожі дні радують не лише дачників, а й спортсменів, які перейшли із залів на відкриті майданчики. Навесні у студмістечку відбулося багато спортивних змагань, в яких студенти ІТС показали хороші результати.

Відомо, що шахи є не лише цікавою грою, вони розвивають мозок та допомагають концентрувати увагу. Гліб Буфін також упевнений, що навички цієї гри в житті зайвими не будуть. 30 квітня на Відкритому чемпіонаті з шахів серед ВНЗ м. Києва "Кубок ректора НТУУ "КПІ" він виборов І місце, чим довів, що на ІТС навчаються не тільки розумні, але й кмітливі. Проте не лише він є прихильником цієї гри. ІТСники зібрали команду у складі Гліба Буфіна (ТЗ-42), Ярослава Шемшура (ТІ-22) та Євгенії Меренюк (ТС-33) та зайняли ІІ місце у Спартакіаді НТУУ "КПІ" з шахів. Молодці!

Спартакіада КПІ принесла й інші результати: 9 квітня за крок до перемоги у волейболі опинилася команда ІТС у складі Ярослава Кукуяшного (ТІ-11), Сергія Зубика (ТЗ-22), Олександра Хилобокого (ТІ-22), Станіслава Тавера (ТІ-32), Назара Стасюка (ТС-32) та Віталія Кибенка (ТІ-41). Лише трішечки їм не вистачило для того, щоб перемогти суперників у фінальній грі, тож цього року їм дісталося ІІ місце.

Футболісти також показали гарну гру і невдовзі будуть змагатися за ІІІ місце в турнірі з футзалу. До складу команди увійшли: Ярослав Федяй, Андрій Прут, Тарас Бабійчук, Адам Васянович, Іван Іванов. Бажаємо їм успіху, а ми, зі свого боку, підтримуватимемо їх гучними кричалками та оплесками на трибунах.

У змаганнях з шейпінгу відзначилися наші дівчата. Програма турніру передбачала соло виступ та командний з трьох і чотирьох учасників. За загальними результатами ІТС посів І місце. Детальніше позиції розділилися наступним чином: на першому етапі Юлія Лебедєва (ТЗ-42) зайняла ІІ місце. Другий етап приніс команді у складі Софії Понзель (ТІ-42), Поліни Кравчук (ТІ-42) та Тетяни Харченко (ТІ-42) І місце. На третьому етапі Єлизавета Минаєва (ТЗ-42), Олена Петренко (ТІ-42), Юлія Лебедєва (ТЗ-42) та Яна Ярмоленко (ТС-42) зайняли ІІ місце. Результат не може не радувати, дівчата були на висоті!

Борець Михайло Кузьміч з гр.ТЗ-31 переміг зразу у двох номінаціях Спартакіади: вільній боротьбі та бойовому самбо (категорія 65 кг). Чоловічу стать недарма називають сильною!

На змаганнях з легкої атлетики перемогла команда ІТС, пробігши естафету за 2 хв. 53 с. Учасниками команди були Володимир Павленко (ТС-31), Ольга Шклярук (ТЗ-42), Юрій Большаков (ТС-31), Марина Гузовська (ТЗ-21), капітан – Тарас Сікач (ТС-31).

Сподіваємось на нові перемоги в різних видах спорту. Відомо, що робота над собою та своїм тілом є найважчою, але після навчання в КПІ можна сказати, що спортом займатись – лише собі на втіху!

Олександра Кравець