Наприкінці березня 2015 р. у Спорткомплексі НТУУ "КПІ" пройшов традиційний волейбольний турнір пам'яті видатного вченого і педагога, Людини з великої літери Михайла Антоновича Павловського.

М.А. Павловський зробив вагомий внесок у розвиток науки і техніки. Завдяки йому в нашому університеті було створено факультет авіаційних та космічних систем. Як багатогранна людина він багато часу приділяв політичній та громадській діяльності. При цьому завжди знаходив "шпаринку" у своїй інтенсивній роботі для занять улюбленим видом спорту – волейболом. Його спортивний характер, жагу до перемоги пам'ятають волейболісти далеко за межами нашого університету.

Цьогоріч у турнірі взяли участь чотири команди з м. Києва. Це колективи команд ветеранів "Жуляни", "Солом'янка",  НТУУ "КПІ" "60+", НТУУ "КПІ" "70+".

Пам'ятаючи азарт, з яким грав Павловський, учасники турніру вели на майданчику запеклу спортивну боротьбу. Цього разу команда господарів виявила "негостинність" і в безкомпромісній боротьбі здобула перемогу. Після того як охолонули спортивні пристрасті, відбулося нагородження переможців кубками, грамотами та цінними подарунками.

Кращими гравцями турніру визнано Павла Кудрявцева ("Солом'янка 70+"), Андрія  Лещука ("Жуляни 60+"), Валерія Шарубіна (НТУУ "КПІ" "70+"), Валерія Шатохіна (НТУУ "КПІ" "60+").

Після урочистостей учасники організували вечір спогадів про минулі спортивні події. Тож вийшло не тільки яскраве та гарне спортивне, але і виховне свято. Щоб воно відбулося, як завжди, неоціненну допомогу надав аматорам волейболу профком НТУУ "КПІ" та особисто його голова В.І.Молчанов, спортклуб НТУУ "КПІ" та спортивні організатори Микола Прокопчук і Олександр Оберемок.

Михайло Абдулін, доцент ТЕФ

Дата події