Локальна група Міжнародної студентської організації ESTIEM (European STudents of Industrial Engineering and Management) у Києві за сприяння профкому студентів КПІ вже вдруге провела локальний етап англомовного турніру із розв'язування бізнес-кейсів "T.I.M.E.S." (Tournament in Management and Engineering Skills).

Упродовж п'яти годин його учасники мали змогу відчути себе дорослими, абсолютно самостійними, незалежними професіоналами – виступити в ролі бізнес-аналітиків, маркетологів, провідних економістів реальної компанії. Кожна команда мала розв'язувати завдання в окремо відведеній кімнаті, без будь-якої допомоги сучасних гаджетів чи додаткових матеріалів. Після цього вона повинна була презентувати своє рішення англійською мовою перед висококваліфікованим журі. Анімація, що зазвичай допомагає акцентувати на чомусь увагу, імітувалася безпосереднім малюванням прямісінько під час виступу.

Членами журі цього року були доцент кафедри промислового маркетингу ФММ НТУУ "КПІ" Т.В.Співаковська, менеджери з кадрової роботи (HR) всесвітньо відомих консалтингових компаній "EY", "MAZARS" і шведський підприємець, який зараз живе і працює в Україні та керує власною ІТ-компанією.

Усі учасники турніру отримали сертифікати участі та призи, а переможці (студентки кафедри промислового маркетингу ФММ Анастасія Василенко, Катаріна Цимбал та Дар'я Кравець) додатково були нагороджені завдяки нашому спонсору, компанії "EY". Тепер наших переможців очікує участь у півфіналі в Сербії.

Після оголошення результатів відбулося неформальне спілкування з членами журі, де учасники могли отримати професійний відгук про їх виступ та цінні поради на майбутнє.

Найактивнішу участь в організації турніру взяли члени локальної групи ESTIEM у Києві – студенти  ФММ Сергій Зеленько, Єлизавета Гришенчук та Олена Довженко, ІПСА – Димитр Йовчев, Катерина Коломієць, Володимир Ободов і Антоніна Попова, ФСП – Ганна Михалко.

Попереду на нас чекає організація другого етапу цих змагань у лютому 2015 р., на який в НТУУ "КПІ" приїдуть 9 команд з різних країн світу (Іспанія, Сербія, Туреччина, Литва, Німеччина). Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до підготовки, приєднатися до нашої групи активних студентів та насолоджуватися життям на повну, граючи на вищому рівні.

Наталія Роскладка, керівник проекту, студентка ФММ

Дата події