Правильно обравши професію, ти визначаєш свою майбутню долю, впевнений п'ятикурсник ІЕЕ Володимир Дмитрук. Закінчивши московську школу, Володимир на відмінно склав вступні іспити й був зарахований на навчання до МДТУ ім. М.Е. Баумана. Та українець за походженням, він прагнув послужити своїй країні, долучитися до покращення її наукового потенціалу, тож вирішив навчатися в кращому технічному виші України. Так Володимир став студентом НТУУ "КПІ". З безлічі кваліфікацій, які пропонує Київський політехнічний, юнак обрав найгіднішу – інженер-електромеханік.

Нині Володимир Дмитрук – магістрант кафедри автоматизації управління електромеханічними комплексами. Також здобуває другу освіту за напрямом економіст-кібернетик на ФММ. Хлопець не лише здібний та допитливий, але й дуже сумлінний та працьовитий. За час навчання здобув чимало відзнак: грамоти за участь та призові місця в олімпіадах з вищої математики серед студентів ІЕЕ, почесну грамоту за третє місце в олімпіаді з ТОЕ серед студентів НТУУ "КПІ", почесну грамоту за участь та друге місце у Всеукраїнській олімпіаді з охорони праці та безпеки життєдіяльності серед ВНЗ України. На другому курсі В.Дмитрук отримував іменну стипендію професора В.М.Винославського, у цьому навчальному році став стипендіатом  народного депутата України Д.Андрієвського та удостоєний стипендії ректора НТУУ "КПІ".

Має наукову статтю "Graphene: Material Of The Future", з якою виступив на VIII Міжнародній студентській конференції "Innovations In Science And Technology"на ФЛ. Закінчив військову кафедру, став молодшим лейтенантом запасу. Володіє англійською, польською та французькою мовами. Маючи високі досягнення в навчанні, Володимир знаходить час ще й на улюблені справи. Він є гравцем збірної команди гуртожитку з футболу. Брав участь у Всеукраїнському християнському футбольному турнірі в м. Одеса. Щорічно змагається за першість з пейнтболу  у складі команди ІЕЕ. Плідно співпрацює з адміністрацією та студентськими організаціями інституту. Володимир є чуйною, щирою, доброзичливою, відвертою людиною. Щедрий на добрі поради, може вислухати та допомогти. За ці та багато інших якостей його поважають студенти й викладачі.  

Володимир сповнений надій щодо майбутнього та бажає студентам звертати менше уваги на проблеми: "З розвитком технічного прогресу ми стали забувати про соціальні аспекти життя, відвикати від живого спілкування у колі друзів і знайомих. Частіше використовуємо різноманітні гаджети чи лептопи. Тож хотілося б побажати, щоб кожен із нас не забував про теплі зустрічі, яких могло бути більше. Зустрічайтесь частіше в реальному світі!"

О.Бабіченко, В.Лосєва, студенти ІЕЕ