У грудні завершився конкурс на кращі навчальні приміщення. У другому етапі конкурсу взяли участь 5 інститутів і 13 факультетів. На конкурс було представлено 17 аудиторій, 15 навчальних лабораторій, 11 комп'ютерних класів, 2 класи курсового та дипломного проектування, 3 класи іноземних мов. Комісія під керівництвом заступника першого проректора,  начальника НМУ І.О. Мікульонка провела огляд навчальних приміщень підрозділів університету за єдиними характеристиками і критеріями, ознайомилась з досвідом роботи підрозділів з обладнання та утримання матеріальної бази, визначила кращі навчальні приміщення із зазначенням відповідальних осіб, переможців і призерів огляду-конкурсу.

Серед навчальних приміщень кращими були визначені:

– 4 навчальні аудиторії: № 405-22, ІЕЕ, кафедра автоматизації управління електротехнічними комплексами; № 421, ВІТІ, кафедра бойового застосування засобів радіозв'язку; № 150-4, ХТФ, кафедра технології неорганічних речовин та загальної хімічної технології; № 704-7, ФЛ, кафедра теорії, практики та перекладу німецької мови;

– 4 навчальні лабораторії: № 501-30, ІТС, кафедра засобів телекомунікацій; № 610-5, ТЕФ, кафедра атомних електростанцій і інженерної теплофізики; № 120-9, ІФФ, кафедра високотемпературних матеріалів і порошкової металургії; №218-19, ІХФ, кафедра хімічного, полімерного і силікатного машинобудування;

– 4 комп'ютерні класи: № 226, ВІТІ, кафедра бойового застосування математичного та програмного забезпечення АСУ; № 419-5, ТЕФ, кафедра автоматизації проектування енергетичних процесів і систем; № 529-19, ІХФ, кафедра хімічного, полімерного та силікатного машинобудування; № 193-а-1, ФММ, кафедра промислового маркетингу.

Комісія відмітила, що на факультетах (в інститутах), які взяли участь у другому етапі огляду-конкурсу, проведено великий обсяг робіт з оновлення навчальних приміщень сучасним обладнанням, комп'ютерами, меблями та утримання майнового комплексу в належному стані. Особливих успіхів у цьому досягли в таких підрозділах, як ІЕЕ, ІТС, ВІТІ, ІХФ, ТЕФ, ІФФ, ХТФ, ФММ, ФЛ, ФТІ.

Наказом в.о. ректора НТУУ "КПІ" переможці огляду-конкурсу відзначені дипломами, а деканам факультетів, директорам інститутів, завідувачам кафедр, приміщення яких визнано найкращими, а також відповідальним за ці приміщення оголошено подяки за зразкове обладнання, утримання та ефективне використання навчальних приміщень, закріплених за кафедрами.

За інформацією департаменту навчальної роботи

Комп'ютерний клас №226 інформаційної боротьби у комп'ютеризованих системах та мережах спец. призначення

Дата події