Усі люблять подарунки, аж особливо діти. Улітку профком студентів НТУУ “КПІ” зробив для КПІшної малечі чудовий подарунок – біля 22-го гуртожитку було облаштовано дитячий ігровий майданчик. Для маленьких мешканців тут є все: ігровий комплекс з різноманітними гірками, перешкодами і справжнім канатом; гойдалки й качалки, а також весела карусель.

На відкриття майданчика завітали ректор університету М.З.Згуровський, голова профкому співробітників В.І.Молчанов, начальник відділу організації роботи зі студентами Р.І.Пашов, голова профкому студентів А.Ю.Гаврушкевич.

символічне  перерізання стрічки М.З.Згуровським та А.Ю.ГаврушкевичемУрочистий момент – символічне перерізання стрічки М.З.Згуровським та А.Ю.Гаврушкевичем присутні зустріли оплесками. Після цього дитячий майданчик “пе­редали” головним охоронцям дитячого щастя – директору студмістечка О.А.Іщенку, завідувачці 22-го гуртожитку Н.П.Вонсович і соціальному педагогу-вихователю Н.М.Козерацькій.

А тим часом малеча, незважаючи на поважних дорослих, на практиці “приймала” й оцінювала подарунок. Щонайперше дітлахи весело закружляли на каруселі та з дзвінким вереском осідлали новеньку гірку.

Дитинство – найвеселіша і найбезтурботніша пора життя. Якщо чесно, в той момент я трішки заздрила КПІшним малюкам.

Марина Мазур, голова студради студмістечка

Дата події