4 червня Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» відвідала делегація Інституту оборонного аналізу (США).

До її складу входили Головний радник з питань оборонної промисловості доктор Дональд Вінтер, керівник інститутського проекту в Україні Мартін Нейл, представник головного офісу Інституту Альберт Заяц й представник Посольства США в Україні.

З гостями зустрілися ректор університету академік НАН України Михайло Згуровський, проректор з міжнародних зв’язків член-кореспондент НАН України Сергій Сидоренко, заступник керівника Департаменту міжнародних зв’язків Євген Поліщук та інші.

Представники Інституту оборонного аналізу оглянули історичну частину університетського кампусу й Алею видатних вчених та інженерів, які навчалися і працювали в КПІ, а також експозиції Державного політехнічного музею КПІ та його Відділу авіації і космонавтики ім. Ігоря Сікорського.

Після загального ознайомлення гостей з університетом для них будо зроблено презентацію діяльності університету щодо створення нової техніки та технологій для оборони і подвійного призначення. Учасники зустрічі обговорили питання налагодження подальшої співпраці в цій сфері.

На фото: гості та ректор університету Михайло Згуровський біля пам’ятника Ігореві Сікорському

Дата події