13 квітня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся ярмарок вакансій «beAhead. Весна 2017».

Студенти і випускники нашого університету та інших ВНЗ у черговий раз отримали можливість почути з перших вуст про вакансії та відкриті програми з працевлаштування та ознайомитися з діяльністю компаній, підприємств і організацій, які шукають співробітників.

Отож у холі корпусу №18 відбулося інтенсивне і плідне спілкування студентів з представниками приблизно сорока компаній з різних сфер діяльності – IT, фінансів, телебачення, телекомунікацій, інженерії та проектування тощо. Серед підприємств і організацій, що встановили на ярмарку свої стенди, такі відомі компанії, як «Nestle», «Melexis», «Київстар», «JTI», «Sмаrt business», «Епам», «Huawei», «1+1 Медіа», ТОВ «Костал Україна», «Mindy Supports», «LLC Sirin Software», «lifecell», «Intetics», «KPMG», ТОВ «Парус-Проект», «CRH Ukraine», Друкарня «Вольф», «BritMark», ТОВ «КПП Центр», ТОВ «НВП УРС», група компаній «Ай Ті Артіль», PwC, компанія «Танграм», ДП «НЕК «Укренерго», «Vodafone Україна «та інші.

Компанії-учасники «Київстар», «Sмаrt business», «Укренерго» та «Альфа-банк» влаштували для потенційних співробітників презентації своєї діяльності.

[13.04.2017 | 10:00] Ярмарок вакансій «beAhead. Весна 2017»

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» та Центр розвитку кар’єри запрошує відвідати Ярмарок вакансій «beAhead. Весна 2017», який проходитиме 13 квітня 2017 року на території університету (адреса заходу: м. Київ, вул. Борщагівська, 126, корпус 18, хол 2-го поверху), з 10:00 до 17:00. На Ярмарку будуть представлені більше ніж 30 компаній (див.нижче), що зацікавлені у працевлаштуванні перспективних студентів та молодих спеціалістів.

Під час Ярмарку студенти і випускники КПІ ім. Ігоря Сікорського, а також інших ВНЗ зможуть ознайомитись з діяльністю представлених компаній та організацій, отримати інформацію про наявні вакансії та відкриті програми з працевлаштування, стажування, проходження практики, матимуть можливість відвідати презентації компаній Київстар, «SMART business», Укренерго та Альфа-банку.

Запрошуємо всіх бажаючих!!! Вхід вільний!

Компанії, які представлені на Ярмарку вакансій:
Melexis Альфа-Банк Хенкель Україна
SMART business ТОВ «Інфопульс Україна» ДП "НЕК "УКРЕНЕРГО"
1+1 медіа JTI ТОВ «Сокар Петролеум»
Друкарня ВОЛЬФ КИЇВСТАР Innoware
Mindy Supports CRH Ukraine Dentsu Aegis Network Ukraine
LLC Sirin Software BritMark Vodafone Україна
lifecell ТОВ «Парус-Проект» група компаній «Ай Ті Артіль»
KOSTAL EPAM ТОВ «Нестле Україна»
Intetics Vega Національна поліція України
KPMG медіакомпанія Бурда-Україна ТОВ «КПП Центр»
VENTS PwC ТОВ «НВП УРС»
cpi – Kiev Huawei  
Дата події