Чергове засідання профспілкового комітету співробітників НТУУ "КПІ" відбулося  19 травня.

Заступник голови профкому М.О.Безуглий повідомив про проведення у відокремленому натепер підрозділі видавництва "Політехніка" установчих зборів для створення профспілкового бюро та обрання його складу. Профком підтримав звернення про взяття на профспілковий облік новоствореної організації видавництва та включив її до складу профорганів університету.

З другого питання порядку денного голова профкому В.І.Молчанов запропонував розглянути можливість проведення школи профспілкового активу університету наприкінці травня 2016 р. У зв'язку зі значним кадровим оновленням складу профкому та голів профспілкових бюро було прийнято рішення про профспілкове навчання із залученням провідних фахівців ЦК галузевої профспілки та Київської міської організації профспілки з питань організаційної роботи і заходів соціального партнерства й представлення інтересів працівників університету на різних рівнях. 

Про оздоровлення працівників університету поінформував заступник голови профкому О.І.Шейко, який, зокрема, наголосив на особливостях проведення оздоровчої кампанії на університетських базах та умовах здешевлення вартості путівок членам профспілки і членам їх родини. Голова дитячої комісії профкому О.О.Кожемяченко надала інформацію щодо можливостей дитячого відпочинку влітку 2016 р.

Заступник голови комісії з соціального страхування З.В.Кравець поінформувала про хід реалізації програми санаторно-курортного оздоровлення працівників КПІ з можливістю часткової компенсації вартості путівки та розстрочкою в оплаті.

Заступник голови профкому М.О.Безуглий повідомив про візит делегації Варшавської політехніки. У ході візиту делегація відвідала бази відпочинку "Маяк", "Політехнік" та "Сосновий". Гості на належному рівні оцінили умови проживання та харчування на базах відпочинку. Було досягнуто попередніх домовленостей про програми подвійного культурологічно-оздоровчого обміну, що передбачають перебування в Києві польських колег, ознайомлення з культурною й історичною спадщиною столиці, відвідання однієї з баз відпочинку. Аналогічну програму представить і партнерська сторона в Польщі. Іншим важливим результатом приїзду польських колег стало запрошення продовжити оздоровлення в Польщі дітей співробітників НТУУ "КПІ".

 Також було розглянуто питання надання матеріальної допомоги членам профспілки.

Інф. профкому співробітників

Дата події