Один з наймасовіших та найпопулярніших заходів на теренах нашого університету – це Дні КПІ. Уже стало традицією, що кожної весни протягом тижня на території університету проходить низка культурно-масових заходів у рамках вшанування рідного КПІ. Не став винятком і цей рік. 23-31 травня натхнення та енергія студентів-політехніків не знали зупину: численні спортивні змагання (футбол, волейбол, пейнтбол тощо), кінопокази, квести, виступи DJ, флешмоб "Єднання поколінь – обійми перший корпус", різноманітні концерти, ярмарок талантів, виступи команд КВК, спортивно-розважальні, танцювальні заходи, останній дзвоник для магістрів та багато-багато іншого.

Живий ланцюг навколо першого корпусу на Днях КПІ

Організаторами заходів виступили департамент навчально-виховної роботи, студентські ради, профспілкові організації та ін.

Вражень у кожного з учасників та глядачів вистачить надовго. Незважаючи на пекельну спеку, практично всі заходи пройшли вдало і піднесено. Більшість із подій студентська телестудія НТУУ "КПІ" зафільмувала. Ролики (до речі, зроблені вельми професійно) доступні на студентських сайтах. Тепер чекатимемо на нові фантазії організаторів наступного року. Щоб їх втілити ще з більшим завзяттям.

Дата події