Кожного року, навесні та восени, в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувається ярмарок вакансій. Цього разу ярмарок вакансій під назвою «beAhead. Весна 2018» проходив 19 квітня у корпусі №18 університету.

Більше сорока компаній з різних сфер діяльності – IT, фінансів, телебачення, телекомунікацій, інженерії та проектування тощо (ТОВ "ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ "СТУДІЯ 1+1", 3Shape, British American Tobacco Ukraine, Crannova, Dentsu Aegis Network Ukraine, Intetics, lifecell, Procter&Gamble, Uhuru Corporation, Enixan Entertainment, ТОВ «Анкор Персонал Україна», ТОВ «ДФМ Віртуал Сервіс», ТОВ «Костал Україна», ТОВ «ЛУН УКРАЇНА», ДП «Мелексіс-Україна», ТОВ «Метро Кеш Енд Кері Україна», ДП «Кондитерська корпорація Рошен», ПрАТ «Філіп Морріс Україна» та інших) запропонували для ознайомлення відкриті програми з працевлаштування, інформацію про вакансії, виявили свою зацікавленість у працевлаштуванні перспективних студентів та молодих спеціалістів.

На офіційному відкритті ярмарку виступила в. о. начальника відділу навчально-виховної роботи університету Тетяна Хижняк. Вона наголосила, що цей традиційний захід упродовж багатьох років викликає значну зацікавленість з боку підприємств-роботодавців, і не меншу – з боку студентів. А позитивні відгуки HR-менеджерів компаній-партнерів свідчать, що випускники КПІ демонструють високий рівень професійності та творчі підходи до вирішення поставлених завдань.

Як і завжди, на ярмарку не було де яблуку впасти – з самого ранку і до кінця дня сотні студентів і випускників КПІ ім. Ігоря Сікорського мали змогу ознайомитись з діяльністю представлених компаній та організацій, отримати інформацію про наявні вакансії, програми з працевлаштування, стажування, проходження практики, а також відвідати презентації компаній 3Shape, ТОВ «Анкор Персонал Україна», Ubisoft, Huawei, Інфопульс Україна.

Вищеназвані компанії й ціла низка інших організацій отримали Подяки від КПІ ім. Ігоря Сікорського за участь у ярмарку вакансій та допомогу у вирішенні питань працевлаштування студентів і профорієнтаційну роботу серед молоді.

[19.04.2018] Ярмарок вакансій «beAhead. Весна 2018»

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» та Центр розвитку кар’єри запрошує відвідати Ярмарок вакансій «beAhead. Весна 2018», який проходитиме 19 квітня 2018 року на території університету (адреса заходу: м. Київ, вул. Борщагівська, 126, корпус 18, хол 2-го поверху), з 10:00 до 16:30. На Ярмарку будуть представлені більше ніж 40 компаній (ТОВ "ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ "СТУДІЯ 1+1", 3Shape, British American Tobacco Ukraine, Crannova, Dentsu Aegis Network Ukraine, Intetics, lifecell, Procter&Gamble, Uhuru Corporation, Enixan Entertainment, ТОВ «Анкор Персонал Україна», ТОВ «ДФМ Віртуал Сервіс», ТОВ «Костал Україна», ТОВ «ЛУН УКРАЇНА», ДП «Мелексіс-Україна», ТОВ «Метро Кеш Енд Кері Україна», ДП «Кондитерська корпорація Рошен», ПрАТ «Філіп Морріс Україна» та інші), що зацікавлені у працевлаштуванні перспективних студентів та молодих спеціалістів.

Під час Ярмарку студенти і випускники КПІ ім. Ігоря Сікорського, а також інших ВНЗ зможуть ознайомитись з діяльністю представлених компаній та організацій, отримати інформацію про наявні вакансії та відкриті програми з працевлаштування, стажування, проходження практики, матимуть можливість відвідати презентації від компаній 3Shape, ТОВ «Анкор Персонал Україна», Ubisoft, Huawei, Інфопульс Україна.

Запрошуємо всіх бажаючих!!! Вхід вільний!

Дата події