6 жовтня КПІ ім. Ігоря Сікорського відвідали віце-президент з міжнародних зв’язків університету «Техніон» (Держава Ізраїль) Боаз Голані та заступник голови місії Посольства Держави Ізраїль в Україні Еміль Бен Нафталі.

Університет «Техніон» – один із провідних технічних вишів світу, В його стінах не лише готують інженерів надзвичайно високої кваліфікації, але й проводять наукові дослідження і розробляють найсучаснішу техніку і технології. У «Техніоні» проводиться величезна кількість досліджень. Кілька викладачів і наукових співробітників університету є лауреатами Нобелівської премії.

З гостями зустрілися ректор КПІ імені Ігоря Сікорського Михайло Згуровський, перший проректор академік НАН України Юрій Якименко, проректор з наукової роботи академік НАН України Михайло Ільченко, проректор з міжнародного співробітництва член-кореспондент НАН України Сергій Сидоренко, проректор з перспективного розвитку Олексій Новіков, проректор начально-виховної роботи Петро Киричок, генеральний директор Наукового парку «Київська політехніка» Володимир Гнат, директор Навчально-методичного комплексу «Інститут післядипломної освіти» Інна Малюкова та інші.

Після обміну інформацією про свої університети учасники зустрічі обговорили потенційні напрями співпраці та її форми. Вона можлива у різних сферах. І не лише у підготовці фахівців, але й у наукових дослідженнях. Утім учасники зустрічі домовилися розпочати з одного-двох спільних проектів, під час роботи над якими будуть відпрацьовані механізми і напрями подальшого розвитку співробітництва.

Дата події