25 квітня в КПІ ім. Ігоря Сікорського розпочала роботу IV Міжнародна науково-технічна та навчально-методична конференція «Енергетичний менеджмент: стан та перспективи – РЕМS’17».

Організаторами конференції є Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України, Науково-технічна спілка енергетиків та електротехніків України за підтримки Міністерства освіти та науки України, Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, Науково-виробничого комплексу «Укренергозбереження».

З привітанням до учасників конференції звернулися ректор КПІ імені Ігоря Сікорського Михайло Згуровський та голова Державного агенства з енергоефективності та енергозбереження України Сергій Савчук.

Перед початком пленарного засідання було підписано Меморандум про партнерство у питаннях підвищення науково-освітнього та експертного потенціалу в сферах енергоефективності та розвитку відновлювальних джерел енергії між Державним агенством з енергоефективності та енергозбереження України та Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського». Своїми підписам документ скріпили Сергій Савчук та Михайло Згуровський. Меморандум визначає напрями співробітництва сторін. Серед них, зокрема, залучення студентів до проходження навчальної та виробничої практики в Держенергоефективності, участь представників обох організацій в конференціях, форумах, семінарах та тренінгах, стимулювання впровадження в процес підготовки фахівців новітніх технологий і засобів навчання та ін.

Конференція проходитиме у форматі пленарних засідань та по трьох секціях: «Іноваційні методи та технології підвищення енергоефективності», «Менеджмент енерговикористання», «Екологічні аспекти та підходи до використання енергоресурсів». Також відбудеться панель-обговорення учасниками на тему «Результати енергетичного обстеження соціальних закладів Солом’янського району м. Києва. На розгляд учасників виноситься майже 100 доповідей і повідомлень.

Конференція працюватиме до 27 квітня.

[25-27.04.2017] IV-а Міжнародна науково-технічна, навчально-методична конференція «Енергетичний менеджмент: стан та перспективи розвитку – PEMS’17»

Запрошуємо взяти участь у IV-й Міжнародній науково-технічній, навчально-методичної конференції «Енергетичний менеджмент: стан та перспективи розвитку – PEMS’17», яка проходитиме з 25 по 27  квітня 2017 року за таким графіком:

25 квітня (Вівторок) 2017 року

з 10.00 год. - 17.00 год.

ВІДКРИТТЯ КОНФЕРЕНЦІЇ

Урочисте пленарне засідання

Зал вченої ради КПІ ім. Ігоря Сікорського корпус №1 (пр. Перемоги, 37)

26 квітня (Середа) 2017 року

з 10.00 год. – 17.00 год

СЕКЦІЙНІ ЗАСІДАННЯ:

1. Менеджмент енерговикористання

2. Екологічні аспекти та підходи до використання енергоресурсів

Ауд. № 310, корп. №22,

ІЕЕ,КПІ ім. Ігоря Сікорського, 

вул. Борщагівська, 115

3. Інноваційні методи та технології підвищення енергоефективності

Ауд. № 316, корп. №22,

ІЕЕ,КПІ ім. Ігоря Сікорського, 

вул. Борщагівська, 115

 

На відкритті пленарного засідання конференції відбудеться підписання меморандуму між Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» та Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України, буде присутній Голова Савчук Сергій Дмитрович.

Долучення Розмір
pems-2017-prog.pdf (455.79 КБ) 455.79 КБ
pems-2017.pdf (375.97 КБ) 375.97 КБ
pems-2017_en.pdf (438.25 КБ) 438.25 КБ
pems-2017_ru.pdf (378.61 КБ) 378.61 КБ
Дата події