Кілька сотень майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків 25 лютого завітали до Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», щоб ознайомитися з його інститутами і факультетами та з перших уст дізнатися про цьогорічні особливості вступної кампанії.

У коридорах історичного корпусу №1 університету всі його навчальні підрозділи розгорнули свої інформаційні стенди .Тож одразу після реєстрації гості мали можливість поспілкуватися біля них з викладачами та отримати відповіді на запитання щодо напрямів підготовки, організації практик і стажувань, можливостей працевлаштування за обраним фахом тощо.

Утім найбільше інформації чекало на них під час зборів у відомій кожному київському політехніку Великій фізичній аудиторії. Щоправда, сьогодні її місць не вистачило для всіх бажаючих, тож слухачі стояли навіть у проходах і перед кафедрою.

Відкрив офіційну частину Дня відкритих дверей перший проректор КПІ ім. Ігоря Сікорського академік НАН України Юрій Якименко. У своєму виступі «Що треба знати абітурієнту КПІ – 2017» він розповів про загальні питання вступу до КПІ ім. Ігоря Сікорського та про вимоги до тих, хто мріє тут навчатися. Окрім того, він дав інформацію про університет і про ті можливості, які отримує кожен його студент для навчання, саморозвитку і дозвілля.

Докладніше про цьогорічні умови вступу розповів заступник голови Приймальної комісії Валерій Можаровський. Він, зокрема, зупинився на переліках конкурсних предметів та коефіцієнтах за групами напрямів підготовки й назвав ключові для вступників дати. Насамкінець він звернув увагу авдиторії на те, що практично вичерпну інформацію щодо вступу можна отримати на сайті Приймальної комісії (його адреса pk.kpi.ua) та на її сторінках у соціальних мережах. Остання частина його виступу, як і завжди на таких заходах, була присвячена відповідям на численні запитання гостей.

На завершення зустрічі у Великій фізичній завідувач кафедри військової підготовки КПІ ім. Ігоря Сікорського полковник запасу Олексій Царенок розповів про те, як можна здобути в КПІ військову спеціальність і стати офіцером запасу.

А проте програма Дня відкритих дверей вичерпана ще не була. Його подальша робота продовжилася безпосередньо на факультетах, кафедрах і в лабораторіях університету.

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» запрошує на «День відкритих дверей» 25 лютого 2017 року об 11.00. Місце проведення – Велика фізична аудиторія, корп.1 (проспект Перемоги, 37)

В програмі заходу:

10.00   - реєстрація учасників, інформація про навчальні підрозділи університету (корп.1, 1-й поверх)
11.00 – 12.00 - загальні збори у Великій фізичній аудиторії (інформація щодо Правил прийому до КПІ ім. Ігоря Сікорського у 2017 році)
12.00 – 13.00 - спілкування з представниками факультетів/інститутів. Більш детальну інформацію дивіться на сайтах кафедр та факультетів КПІ ім.Ігоря Сікорського
12.30 – 15.00 - «Дні відкритих дверей» факультетів/інститутів

Запрошуємо до найкращого технічного університету України!

Увага! Попередня реєстрація

Дата події