18 лютого викладачі, співробітники та студенти Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» вшанували пам’ять героїв Майдану та АТО і згадали трагічні події трирічної давнини.

Учасники жалобної церемонії з нагоди третіх роковин розстрілів учасників Революції Гідності на Майдані Незалежності та на вулицях Києва поклали квіти до пам’ятника Героям Небесної сотні біля Храму Святителя Миколи Чудотворця й поіменно згадали сімох київських політехніків, які поклали голову за свободу Вітчизни. Це Герої України студент заочного відділення факультету соціології і права Юрій Поправка і студент заочного відділення факультету інформатики та обчислювальної техніки Сергій Бондарев, аспірант і науковий співробітник факультету електроніки Андрій Єременко, студент Механіко-машинобудівного інституту Юрій Артюх, студент зварювального факультету Вадим Жеребило, випускник Механіко-машинобудівного інституту Володимир Кочетков-Сукач і студент факультету соціології і права Владислав Дюсов.

Покладання квітів до меморіальних дошок загиблим політехнікам відбулися також у корпусах університету, де розташовано факультети, на яких вони навчалися та працювали.

Дата події