Інститут енергозбереження і енергоменеджменту НТУУ «КПІ» і кафедра морського бізнесу і логістики Університету м. Бремен (Федеративна Республіка Німеччина) уклали Меморандум про взаєморозуміння.

Від імені НТУУ «КПІ» його підписав проректор з міжнародного співробітництва член-кореспондент НАН України Сергій Сидоренко, від імені Бременського університету – керівник його кафедри морського бізнесу і логістики професор Ханс Дітріх Хаасис.

«Меморандум, який щойно було підписано, є одним із базових документів в організації співпраці наших двох університетів і створення консорціуму для підготовки великого проекту «EnergyWare – Енергетична ефективність складських приміщень у ланцюгах морських поставок» для участі в програмі Європейського Союзу «Горизонт 2020», – наголосив перед церемонією підписання директор Інститут енергозбереження і енергоменеджменту професор Сергій Денисюк.

Після підписання його учасники на засіданні круглого столу «Енергоефективні заходи для ланцюгів морських постачань» обговорили основні проблеми, які існують нині в забезпеченні енергетичної ефективності в системі вантажних морських перевезень, і напрями, за якими має реалізовуватися проект EnergyWare. У засіданні взяли участь професор Ханс Дітріх Хаасис, координатор проекту EnergyWare, представник кафедри морського бізнесу та логістики Університету м. Бремен доктор Iрина Довбішук, директор ІEE професор Сергій Денисюк, викладачі і дослідники ІЕЕ, які беруть участь у роботі над проектом «EnergyWare», а також представники Запорізького національного технічного університету, Київського національного економічного університету та НАН України.

Круглий стіл проходив у рамках ІІІ Міжнародної науково-практичної та навчально-методичної конференції «Енергетичний менеджмент: стан та перспективи розвитку – PEMS’16», яка цими днями проходить в НТУУ «КПІ».

[30.05-01.06.2016] Конференція «Енергетичний менеджмент: стан та перспективи розвитку – PEMS’16»

Конференція «Енергетичний менеджмент: стан та перспективи розвитку – PEMS’16» відбудеться з 30 травня по 1 червня 2016 р. у Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут».

ІIІ Міжнародна науково-практична та навчально-методична конференція «Енергетичний менеджмент: стан та перспективи розвитку – PEMS’16» присвячена науковим, технічним, економічним та навчально-методичним проблемам побудови сучасних систем енергетичного менеджменту, які дають змогу підвищити енергетичну ефективність функціонування господарства на будь-якому об’єкті при одночасному найкращому використанні всіх інших його ресурсів.

Мета конференції: обговорення сучасних аспектів енергоефективності, енергетичного менеджменту та енергозбереження, демонстрація наукових досягнень і пошуку нових рішень щодо проблем енергоефективності та енергозбереження в галузі, а також їх практичне застосування на сучасному етапі розвитку ОЕС України та у сучасних умовах розвитку вищої освіти у сфері енергоменеджменту в контексті Болонського процесу.

Міжнародна науково-технічна, навчально-методична конференція «Енергетичний менеджмент: стан та перспективи розвитку – PEMS’16»

 

Запрошуємо Вас взяти участь у III-й Міжнародній науково-технічній, навчально-методичної конференції «Енергетичний менеджмент: стан та перспективи розвитку – PEMS’16».

Конференція проходитиме з 30 травня по 01 червня 2016 року за таким графіком:

31 травня (вівторок) 2016 року
з 10.00 год. - 14.00 год.

ВІДКРИТТЯ КОНФЕРЕНЦІЇ.Урочисте пленарне засідання

Зал вченої ради НТУУ «КПІ» корпус №1

з 15.00 год. – 17.00 год СЕКЦІЙНІ ЗАСІДАННЯ:
  1. «Менеджмент енерговикористання»
  2. «Екологічні аспекти та підходи до використання енергоресурсів»

Ауд. № 310,корп. №22, ІЕЕ, НТУУ«КПІ»

2. «Інноваційні методи та технології підвищення енергоефективності»Ауд. № 316, корп. №22, ІЕЕ, НТУУ«КПІ»

01 червня (середа) 2016 року
з 10.00год – 14.00 год. СЕКЦІЙНІ ЗАСІДАННЯ:
  1. «Менеджмент енерговикористання»
  2. «Екологічні аспекти та підходи до використання енергоресурсів»

Ауд. № 310,корп. №22, ІЕЕ, НТУУ«КПІ»

2. «Інноваційні методи та технології підвищення енергоефективності»

Ауд. № 316, корп. №22, ІЕЕ, НТУУ«КПІ»

Програма проведення конференції у додатку

Організаційний комітет PEMS’16

Організаційний комітет конференції:

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут»,
Інститут енергозбереження та енергоменеджменту.

03056, Україна, м. Київ, вул. Борщагівська, 115, корпус 22, к. 315,
тел./факс (38-044) 204-85-14;
e-mail: pems@kpi.ua
Сайт: pems.kpi.ua

Долучення Розмір
Програма конференції (428.08 КБ) 428.08 КБ
Інформаційне повідомлення [uk] (417.19 КБ) 417.19 КБ
Інформаційне повідомлення [en] (307.21 КБ) 307.21 КБ
Інформаційне повідомлення [ru] (375 КБ) 375 КБ
Дата події